Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFable II: Game of the Year Edition

Xbox 360
Fable II: Game of the Year Edition
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  17 september 2009
 • Utvecklare
  Lionhead Studios
 • Antal ägare
  10
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 29/08 -10 08:51

Hur man hittar alla 51 silvernycklar.

- Bandit Coast 1/1
1. Den är ungefär halvägs nedför vägen (på kartan) till vänster.

- Bloodstone 5/5
1. När man kommer in till Bloodstone från Wraithmarsh så kommer man se en hytt till höger med en staty i - gör en "blow kiss" och en annan hytt längre upp kommer att öppnas med nyckeln i.

2. När man kommer till "The Sink Hole" så är det en nyckel rakt över det stora hålet. Man måste göra en quest där man höjer vattennivån, uppdraget då man besegrar piratspökena (Treasure Island of Doom). Sen kan man gå dit igen och simma över till nyckeln.

3. The Sink Hole - efter man tar skeppet där man ska hitta tio skattkistor, där är det ett ställe med vattenfall och ett träd mitt i. Hoppa ner dit och gå upp därifrån vid gräs stället nära ett vattenfall. Gå upp men stanna utanför (gå inte in i tunneln framför) och om man tittar ner till höger innan tunneln så kommer man se nyckeln, hoppa ner och ta den.

4. Nere i en källare nära möbelaffären - Slå på Orben som är där för att öppna dörren till nyckeln. Affären ligger på den östra delen av kartan.

5. Gå till lyftkranen som ska finnas vid "The Waterfront" (mycket väst ut på kartan). Hoppa i vattnet där så ska det finnas en "Dive Spot" där man kan dyka ner, där är nyckeln.

- Bower Lake 4/4
1. Ute på den lilla ön är ju ingången till Bower Lake Tomb, gå bakom huset så ser man en nyckel.

2. Gypsy Camp - gå till den högra sidan av stället, det är en öppning i stängslet som leder till en grusväg. Om man följer denna väg så kommer man till ruiner (gammalt trasigt torn), nyckeln är på toppen av tornet (notera att stängslet inte är öppet i början av spelet).

3. Vid den näst största sjön (den på högra sidan av kartan), om man går ut på plattformen som går ut i vattnet och vänder sig om och tittar på vägen man kom ifrån. Gå längst stenarna till vänster och bakom första trädet är en nyckel.

4. Inuti Tomb of Heroes (Rescuing Charley-uppdraget låser upp det här stället) - man kommer att se en pool med vatten i mitten av golvet. Gå vidare till nästa rum där det är en guldkista vid slutet av rummet. När man är vid kistan så vänder man sig om och går och tittar bakom pelarna till vänster.

- Bower Lake Tomb 1/1
1. Man kommer att komma till ett stort rum fyllt med sand (det kommer också fullt av Beetles första gången där), innan man går ut därifrån titta till vänster vid slutet av rummet, där är en sten och bakom den är nyckeln.

- Bowerstone Cemetery 4/4
1. Man kommer att komma till ett sönderslaget skjul som ligger i översta vänstra hörnet på kartan, det är ett skjul och en man som är fastbunden där. Nyckeln är i skjulet.

2. Nyckeln är i den näst sista svängen i botten på kartan.

3. Gå till övervåningen på the Cemetery Mansion och en nyckel är där.

4. Shelly Crypt - Man måste ha köpt the Cemetry Manision för att öppna det här stället. Gå ner för spiraltrappan och hoppa ner. Man kommer till ett rum med kistor, fortsätt framåt via kistorna så kommer man se en trasig dörr som går att slå sönder, där är en nyckel.

- Bowerstone Market 3/3
1. I källaren i möbelaffären är det en orb, skjut den så öppnar man dörren och hittar nyckeln (första affärshuset till höger över bron om man kommer från Bower Lake).

2. En nyckel kommer vara direkt till vänster om man kommer från Bower Lake innanför en stängd dörr, hoppa ner i vattnet och under en en bryggarna kommer man se en Dive Spot, dyk ner i den och man kommer till rummet med nyckeln.

3. Det finns en liten gränd bredvid värdshuset i centrum ungefär. Gå in på gränden och din hund borde hitta en Dig Spot där man ska gräva, det är en nyckel.

- Bowerstone Old Town 3/3
1. Det är en nyckel i The Invisible Hand-huset som har en balkong på övervåningen. Huset ligger nära vägen till Rookridge.

2. I källaren bredvid huset som heter the Helping Hand. Det är bredvid mat och gåvor stallen och ligger rakt fram om man kommer från Bowerstone Market.

3. Inuti Bowerstone Town Warehouse där man slogs mot Beetles i början av spelet när man var barn är det en nyckel under trappan bakom alla lådor.

- Brightwood 5/5
1. Archon's Knot - för att komma hit måste man först ha kommit till Bloodstone sen åker man till Brightwood Tower och går upp i det tills stället där teleporten är, till vänster om den ska det vara en öppning. Hoppa ner där och följ bara hela banan, man kommer se nyckeln men måste avaktivera spikarna i golvet innan man kan ta den.

2. På vägen till Westcliff till väst precis före den skarpa kurvan så är det en väg till vänster där nyckeln ska vara. Men grinden till Brightwood Tower måste vara öppnad. Om den inte är öppnad, gå till the Bandit Camp som är på den södra delen på kartan bredvid en trasig bro och sjön vid tornet. Följ vägen till den låsta grinden och nyckeln är där vid en liten kurva.

3. På en trasig bro (sydvästra delen på kartan), nyckeln är på sidan (på Westcliff vägen).

4. Bredvid två häststatyer i den nordöstra delen på kartan. Om man kommer från Bower Lake så är det den första svängen till vänster nära en skylt.

5. Nere i Giles Farm Cellar som man behöver en nyckel till för att komma ner i som man får om man köper Farmen eller gräver upp den från en grav utanför Farmen (det beror på om man räddade Gile eller lät honom dö). Gå bara ner där, så bör man se den förr eller senare i ett sandigt rum.

- Cullis Gate 1/1
1. Det är ett slav-ställe vid den södra sidan av kartan i mitten, följ vägen bara så kommer man se en nyckel på vägen.

- Fairfax Gardens 2/2
1. I tunneln Main Manor - man kommer hit genom att gå ner för trapporna i biblioteket.

2. Lady Grey's Tomb - Man kommer att komma till ett rum fullt med tunnlar och ett par trappor, nyckeln är till höger. Det är precis före paret av trappor.

- Oakfield 6/6
1. När man kommer till Oakfield för första gången från Rookridge, så har det andra huset till höger en nyckel inuti.

2. På vägen upp till Temple of Light så är det en stor sjö innan, uppe på gräset innan vattnet är det en nyckel.

3. Echo Mine - När man kommer in så följ bara vägen till ett öppet rum sen ta höger och man borde se nyckeln där till höger på slutet av vägen.

4. Echo Mine - Gå till Scuplture's workshop (hon som gör statyer). Grannhuset till Sculpture's Workshop heter Porridge Cottage. Gå in där och sen upp på övervåningen så hittar man en nyckel.

5. Wellspring Cave - Första gången man kommer hit med Hannah så går ni in i tre rum, det är en nyckel bakom plattformen i första rummet.

6. Efter scenen då de planterar ett träd för Hannahs pappa, följ vägen och vid massa hö så är det en nyckel. Det är på den västra sidan av kartan intill havet. Det ligger nära Luminous Cottage.

- Rookridge 6/6
1. När man kommer från Bowerstone Road South så kommer man upp för ett berg där det är banditer, efter det stället är det en stor trä väg (bro) med en staty i slutet, bakom statyn är en nyckel.

2. När man gör uppdraget att döda banditerna i Rookridge. Vid slutet av Rookridge Inn, följ vägen tills man kommer till en gammal station. Man kommer att komma upp på en tågräls. Följ bara tågrälsen till höger så ser man en nyckel vid slutet av rälsen.

3. Hobbe Cave - Inne i grottan i ett smalt område finns en grävplats bredvid entrén där det är en nyckel (grävplatsen ser ut som svarta märken i marken). Rummet har facklor och sten gångar och är ett stort öppet rum med dimmig mark. Notera att hunden måste ha tre stjärnor på Treasure Hunting.

4. När man kommer ut från Hobbe Cave så kommer man se ett gult och brunt hus med en väg som leder runt det. Följ vägen så hittar man en nyckel.

5. Gemstone Grotto - På stranden in till Hobbe Cave för första gången så fortsätt simma vidare i vattnet så kommer du se en strand till, gå längs stranden så kommer man hit. Följ vägen så kommer man till en kista före man hoppar/dyker ner. I rummet precis före kistan är det en väg till vänster där är det en nyckel vid en staty.

6. Temple of Shadows - Följ den vänstra vägen (inuti rummet med hjulet) till huvudkammaren (ett rum med dimmigt golv) så är det en nyckel bakom ett bord och en stol.

- Westcliff 4/4
1. På den södra delen på kartan är det ett gammal bandit-läger - inuti en trähytt är en nyckel.

2. Inne i Howling Halls (västra delen på kartan) så kommer man till en spiraltrappa. På toppen av trappan så titta dig runt så kommer man se nyckeln.

3. På stranden bakom några lådor är en nyckel.

4. I samma vatten där man kommer till Old Tin Mines, floden ligger nära ingången till Howling Halls - det är den vänstra delen av vattnet på kartan. Simma längst vattnet tills man ser en gräs ö som reser sig över vattnet och där uppe är nyckeln.

- Wraithmarsh 6/6
1. Inuti det övergivna farmhuset på övervåningen efter att man korsat sjön. Det är den första byggnaden till vänster på den andra sjön där the Well ligger.

2. När man kommer till ett ställe fullt av byggnader som inte går att gå in i, så är det fullt med vatten och dimma med statyer och kistor omkring. Till vänster är en nyckel.

3. Det är en hytt före stället där man möter/mötte den andra bansheen och till höger om hytten är det en smal gång, följ den för att hitta nyckeln.

4. Inuti Twinblades Tomb när man kommit till kistrummet så är det en nyckel bredvid Twinblades kista.

5. Inuti Twinblades Tomb så är det en till nyckel i en kistan i kistrummet.

6. När man kommit ut från Twinblades Tomb så är det en nyckel rakt fram.

7. Den sjunde nyckeln som inte är registrerad i Wraitmarsh som gör det till 51 nycklar ligger inne i Shadow Court i rummet där man slåss/slogs mot skuggor, så är det en dörr man kan ta sönder inne i det rummet bakom till vänster.

Fusket har betyget 10 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.