Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Castle Crashers

Xbox 360
Castle Crashers
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 augusti 2008
  • Utvecklare
    The Behemoth
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 7.8

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Fuska-nu den 26/09 -08 15:44

Vill du gå upp i level snabbt och enkelt? Då ska du göra så här:
Vad du behöver: Bumerang

På banan Catfish ska du ta dig till bossen ”Catfish”. Han kommer att dyka upp ifrån vattnet. Det syns på bubblorna i vattnet som dyker upp. Nåja, hursomhelst. När du väl ser att det börjar bubbla i vattnet så ladda upp din bumerang, alltså håll inne knappen. Släpp inte. Räkna till ungefär 2-3 sekunder när du ser bubblorna från rena rama början i vattnet, och när sekunderna har gått så kasta bumerangen. Åk direkt efter det på din ridande sak var det nu kan vara i vattnet till båten. OBS! Var framför båten! Har du gjort rätt nu så kommer bumerangen att ha fastnat på Catfish, och den kommer ständigt att slå honom med attacken: 1, hela tiden. Så din uppgift är nu bara att slå sönder hårbollen som han spottar ut och skydda dig med din sköld. Resten sköter bumerangen. Han kommer att dö inom kort, och dina XP kommer att ofattbara levlas upp snabbt och smidigt.


OBS! Denna glitch kan medverka till konstig skärm om Catfish dödas på fel sätt. Detta beror på att båten med kungen i så fall har skjutit en kanonkula på honom så att han var förvirrad och dog med din bumerang som glirchade på honom. Pausa då bara spelet och gå ut till kartan för att lätt undvika att förstöra skärmen till detta arkadspel.

OBS! Fungerade det inte? Se till att du kastar den nästan innan Catfish kommer upp och att du står hyfsat rakt framför båten. Ladda även upp bumerangen ordentligt innan du kastar iväg den!

Fusket har betyget 6 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.