Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Xbox
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 december 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Obsidian
  • Antal ägare
    230
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av Alexander93 den 10/03 -05 14:09

Om man vill ha Dark side points ska man när man är på Tellos gå till en vakt utanför en dörr. Man ska prata med honom och han säger att man inte får passera. Då ska man hota med att döda honom och man får Dark side points. När man har dödat honom kommer det snart en ny vakt och man ska prata med honom och säga till honom om han vet vad som hände med den förra vakten som inte släppte förbi honom. Då får man mer Dark side points.


På Tellos lite senare så kommer man komma in i en krigs hangar där man ska ta sig till sitt skepp med en skyttel. När man ska åka så står en stor robot där och när man ska döda den så ska man sätta på solomode och ta en person över till en annan sida. Sen ska man ta en annan person och anfalla med. När man gort det så ska man gå fram med den person som man gick till andra sidan med och börja kasta granater på roboten. Det är bäst att anfalla roboten med Kreia för hon kan hela sig själv. Om man har slut på granater kan man göra egna vid labbratoriebänken på sidan.

När man ska få en ny meddlem i sitt lag ska resa till en av dom fyra planeterna och vara borta ett tag. när man kommer tillbaka sitter en tjej med ett rött lasersvärd i ett rum. Hon anfaller en och man ska besegra henne. När man gort det så kommer hon ansluta sig till ens grupp.

Fusket har betyget 4.25 (9 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

lampa den 05/07 -07 13:51
hur öppnar man dörren där vakten stog

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.