Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Silent Hill 4: The Room

Xbox
Silent Hill 4: The Room
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 september 2004
  • Utvecklare
    Konami, KCET
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.7

Fler fusk

Guide

Inskickat av FunnyDevil den 02/01 -06 22:19

När du klarat Building World 2nd time så kommer du in i en stor hall, med ett hål i mitten, med jättestora Wallmonsters som sitter fast i tavlor, som åker upp och ner hela tiden,
gå först till andra sidan och läs den korta texten på dörren om "The One Truth" (annars funkar det inte) och sedan ska du hitta det rätta monstret, alla är odödliga utom en, slår du på det rätta monstret så skadas allihop, och när alla är döda så kan du och Eileen gå ut genom dörren.

Det finns fyra olika slut i spelet, för att få: Slut 1, rensa inte rummet från zombies och rädda inte Eileen från att dö, slut 2: Rensa rummet från zombies och rädda inte Eileen från att dö, Slut 3: Rensa inte rummet från zombies och låt Eileen dö, Slut 4: Rensa rummet från zombies och rädda Eileen från att dö.
För att rensa rummet från zombies, använd en "Holy Candle" i Room 302 och titta på det tills det har brunnit ner, annars funkar det inte.

"Holy Candles" kan också användas för att hela Eileen om hon är skadad, ju mer skadad hon är, desto snabbare går hon mot taggbollen på sista banan.

Fusket har betyget 9 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

FunnyDevil den 02/01 -06 22:30
Ni visste säkert det med "The One Truth" men resten kan vara kul att veta.

robban13 den 04/01 -06 10:34
Hur visste du detdär sista om att Eileen går snabbare??? Och hur ske de som läser detta förstå att man ska döda Walter först?????? Värt en åtta.

Shade212345 den 14/01 -06 21:12
JAG TYcker att du kan skriva bra...

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.