Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrince of Persia: Warrior Within

Xbox
Prince of Persia: Warrior Within
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  3 december 2004
 • Utvecklare
  Ubisoft Montreal
 • Antal ägare
  121
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av Stylez den 29/11 -07 03:50

Hemliga vapen som du kan hitta lite här och där:

Mega Sword, "Green Glowing Sword", kraftigt grönt lysande svärd:
Detta kan du endast hitta när du har hittat den där masken, som gör att du blir 'Dark' Prince. Efter du har gått igenom Kaileenas bibliotek och kommer till en väldigt stor dörr, kommer Dahaka inflygande precis ovanför dig.

Det enda skydd du har är att han inte ser dig, för att du hänger i en liten väggutslutning. Du måste klättra upp runt honom med mod! Efter du gått förbi honom kommer du gå ner en bit bakom honom. Dahaka hör tyvärr detta och prinsen fylls med skräck, men visar mod istället! Han säger modigt;
"- Why don't you try and catch me then?!" Dahaka kommer att jaga dig för 9:e gången nu, och lyckligtvis är detta den sista också! Efter du har blivit jagad av honom en stund kommer du gå över en bro, Dahakas vikt tar i sönder bron och han faller ner. Prinsen kommer att säga
"-Die you *******!!" Dahaka får en sista chans nu, och tar ut en tentakel efter honom. Men prinsens snabba reaktioner räddar hans liv.

Du kommer att komma in i en väldigt stor grotta med väldigt mycket dimma. 'Mystic Caves' heter denna del av banan. Gå in en bit och du kommer se en låst dörr, följ de tunna bergsvägarna till du ser en knapp. Aktivera den och tryck snabbt på L1. Tiden går nu i slow motion. Gå upp igen där du ser knappen, spring rakt framåt och grabba tag i en "pelare" som hänger i taket. Gör så ända vägen till du kommer till dörren, gå in där med självförtroende. Du kommer att se ett hål där, hoppa ner där och titta på den halvförstörda väggen; håll i fyrkant och krossa väggen med Scorpion Sword.

Nu kommer du förhoppningsvis att se ett vapenställ, förstör det, kasta bort ditt 'Secondary Weapon' (ditt andra vapen som du bär på) och plocka upp detta magnifika svärd! Den kan nästan döda alla motståndare på två slag! Bara tryck trekant och "Release The Power"


Hockeyklubba:
För att få detta kraftiga vapen ska du gå till det där rummet som man kan ta ner och upp "bergsväggar". Det finns fyra pelare där också. Snurra på den där träsaken med en eld på. Snurra på den tills du får en väg över in till ett rum som går till höger. Ställ dig mot den där Liv Fontänen och titta mot den högra pelaren längst fram. Där kommer det att finnas ett ställe man kan gå på, hoppa över till andra sidan och hoppa tillbaka. Fortsätt så tills du kommer farligt ner, spring på väggen till vänster så långt du kan och hoppa till höger. Fortsätt att hoppa så tills du kommer upp.

Nu finns det ett annat ställe du kan gå på, gå så långt du kan framåt och hoppa över till den 'öppningen' som finns där. Fast gå inte in där! Gå till höger om den och du kommer se en halvförstörd vägg. Titta på den och håll i Fyrkant. Väggen kommer att krossas om du gjort det på rätt ställe, ta i sönder vapenstället och nu har du ett otroligt kraftigt vapen! Den kan döda alla monster förutom bossar på ETT slag!


Rosa Flamingo, bästa vapnet att blockera med:
Efter du har fått svärdet som kan förstöra väggar (Scorpion Sword), gå nu till "Garden Hall (Present). Gå till mitten av vägen högst upp i rummet, spring på väggen till ett rep som finns lite längre bort och fortsätt spring. Nu borde du vara på en plattform. Gå till vänster på plattformen, gå igenom växterna och vänd dig om och titta där du kom ifrån och hoppa till nästa plattform. Till vänster där, ser du förmodligen en "knapp" som öppnar dörrar. Spring på den och gå tillbaka till plattformen du var på först. Hoppa upp på "blocket" som kommer vara där och spring upp.

Grabba tag i "utgången i väggen", klättra upp och gå till höger, hoppa sedan till den andra "UTIV". Följ den tills du ser en plattform. Använd nu Scorpion Sword och håll i fyrkant! Slå i sönder väggen som på alla andra, ta i sönder vapen stället och vòila! Nu har du ett bra svärd, som bara ser lite roligt ut ^_^

Rayman's Handske, väldigt kraftigt, roligt utseende:
I det där rummet där du blir jagad av Dahaka hela tiden, A Second Chance tror jag delen heter. I den 2-3 jakten kommer du att gå igenom väldigt många "väskor" som innehåller sand, eller inget alls. Men det finns ett speciellt ställe där det är mer än andra, men fortsätt inte utan titta in där väggen åker in lite, där finns ett vapenställ gömd bakom allt skräp.

Om du har problem att få denna, använd slowmotion (Tryck L1 snabbt en gång) och ta den tid du behöver, men inte för mycket! För då är Prinsens uppdrag över..

Ja, det var alla vapen! Men oj, jag glömde visst ett? Ja, det är rätt. Men det vapnet är ej användbart, lika kraftigt som ett vanligt vapen man kan plocka upp.. men vill du veta? Säker? Okej:

Teddy Bear, ej kraftfullt vapen, roligt utseende, Renegerar Liv:
I den där delen där du är i det helt galna stora "Rummet", fullt med rörliga delar överallt. Gå in där i Present (då när allt är förstört och grått), gå nu vidare dit där du mötte en "Golem" (Stora illaluktande sandmonster), fortsätt framåt där. Men du tänker; "Det finns ju ingen väg kvar?" Japp, det är rätt att det inte finns någon väg kvar, det kommer finnas vatten där nere!

Hoppa ner där, du kommer se ljus komma ut ur två springor, vid detta laget borde du ha Scorpion Sword nu, krossa väggen och ta vapenstället!

Så det var alla nu!

Om det är något du inte förstår, var inte rädd att fråga! Skicka bara ett mess!

/Stajjls

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.