Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: The Two Thrones

Xbox
Prince of Persia: The Two Thrones
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9 december 2005
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    72
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.3

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Fuska-nu den 19/01 -10 18:21

Här är några tips till nybörjare:

Om du har svårt att döda dina fiender ska du ta upp ett svärd så du får 2 stycken. Klicka sedan på Y när du möter en fiende så gör du strupslag och dödar fienden direkt istället för att slå flera gånger.

Tips för att döda bossar:
1. När du möter första bossen som är typ en jätte som du ska först springa upp på väggen i arenan, sedan hitta vägen upp och när du kommer upp till en pinne som du ska gå ut på. Balansera på den och då lyser rutan upp. Klicka då på Y så får du speed kill. Gör sedan så två gånger till, tills du ska slå på hans ben. Ett tips är då att du ska vänta tills han slagit och sen snabbt springa fram till benen så han inte ser dig och slå tills han dör.

2. Andra bossen, som är en tjej, är ganska snabb och svår innan du förvandlas. Då är det bara att slå henne med kedjan, men när du presis ska möta henne ska du då klicka på A, X, X så hoppar du ovanför henne och slår henne i ryggen.

3. Tredje bossen är två stora killar i rustningar. Den första har en yxa och den andra har svärd. Slå då på han som har svärd en stund tills han med yxan hoppar upp i luften och slår mot dig. Hoppa snabbt åt sidan och då fastnar han i marken. Slå då honom några gånger, men håll koll på han med svärdet så han inte slår dig i ryggen.
Gör så typ 3-4 gånger och få någon speed kill så vinner du lätt.

-----------------------------------------

Sedan efter sista bossen så får du koden till The Baby Toy of Death Special Weapon om du klarar spelet på easy. Koden är: vänster, vänster, höger, höger, X, Y, Y, X, upp, ner.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.