Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2005

Xbox
NHL 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    165
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 8.9

Fler fusk

Tips

Inskickat av Spaceking den 02/02 -06 21:59

Lite tips till Dynasty mode.

1. Om du värvar stjärnor och får en kris ekonomi. Då ska du släppa dina dåliga spelare eller dom du knappt använder till free agents och så sparar du pengar.

2 Om du intresserar dig på nån spelare. Byt inte honom direkt. Utan kör nån halv säsong och kolla om han producerar poäng bra eller ej. Så du kan bestäma dig.

3 Byt inte till dig föråldrade spelare te.x Lemeuix för dom pensioneras direkt efter säsongen (troligtvis) eller så kör dom inte bra.

4 Ett tips är att byta till sig Kovalchuk Thornton och Gaborik för dom producerar poäng. Sen är dom vf c och hf och sätt dom i samma kedjor så blir anfallet glödhet.

5 Byt gärna till dig första draftval så du får drafta flera gånger i draftens runda 1 och få unga bra spelare.

6 När du ska skriva nya kontrakt höj ej utan försök att sänka. Om spelaren inte går med på det så höj lite. Sänk tillräcklit så han går med ändå kanske sänka med 0,5 miljo.

7 Tänk på när du värvar att inte värva 6 centrar och 4 höger forward utan tänk att ta lite ur varje possision om du storvärvar.

8 Under första året i Dynasty ska du byta till dig Fluery (målvakt) från Pittsburgh (om du inte är dom) och låt han bli förste målvakt. Han är den störste kandidat till Calder trophy under första Dynasty året.

Hoppas ni får nån nytta.
MVH/Spaceking

Fusket har betyget 6.86 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.