Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

Xbox
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    10 november 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    149
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.7

Fler fusk

Guide

Inskickat av Luffy den 02/12 -09 21:03

Här är en guide om bilarna man kan välja i början:

Muskel bilen Chevrolet: Muskelbilar är nog mina favoriter. Dom har en skön kontroll om man vill kunna slira förbi motståndarna. Dom är också bra att använda om man vill accelerera snabbt. Toppfarten, som inte är så bra, behövs nästan inte. Huvudsakligen är ju att man måste komma i mål. Jag tycker att du bör köpa en muskel bil, när du ska möta Darius. Då slirar man säkert förbi honom.


Exotiska bilen Alfa Romeo: En av dom som folk brukar ta. Den har ganska så bra väghållning, hyfsat bra toppfart och bra acceleration. Toppfarten, är ganska dålig. Det är nog väghållningen som tar över. Nog, i vissa kurvor så får man nästan för bra grepp och då har man svårt att styra. Bilen är ganska fin, och har en bra strömlinje form så den kommer ju upp i ganska bra fart ibland när man är på motorvägen.

Trimbilen Mazda RX-8: En väldigt rolig bil när man har polisen efter sig. En lekfull bil med bra toppfart och acceleration. Bilen är lätt och bra strömlinje form. Rolig att sladda med i drifting tävlingarna. Men dom flesta bilar har nackdelar, som Mazdan. Väghållningen är snarare kass. Man har svårt att styra den och man sladdar väldigt lätt.

Jag tycker att man ska ta muskelbilen.

Fusket har betyget 6.33 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.