Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in

Grand Theft Auto: Vice City

Xbox
Grand Theft Auto: Vice City
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  2 januari 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  122
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av dragonsword den 23/05 -06 19:31

Kent Paul / Love Fist

Love Juice

Efter kortscenen skall du åka till markeringen på kartan. Ta din tid och leta efter en snabb bil.
När du kommer fram följer en till kortscen där en kille kommer fram och frågar om man letar efter något speciellt. Han tar pengarna men lämnar inte ifrån sig drogerna. Åk ikapp han och kör på han med bilen. Han borde åka av motorcykeln som han kör ganska lätt. Om du tog en motorcykel och du har ett automatvapen kan du skjuta genom att klicka ner höger styrspak. Om du tog bilen, ta fram en pistol och skjut. Ta drogerna. Nu ringer Kent Paul. Han säger att de kan behöva lite sällskap. Kör till Mercedes hus och ta med en riktigt snabb bil. Efter att du hämtat upp Mercedes har du 2 minuter på dig att köra Mercedes till Love Fist. Ta det lugnt och stressa inte för mycket när du kör.

Kent Paul / Love Fist

Psycho killer

Kör limousinen till markeringen på kartan. Om du vill göra det här enklare kan du köra en bil I-förväg och ställa på andra sidan gatan från markeringen. Den borde stå kvar efter kortscenen som kommer. Efter kortscenen kan du följa efter Målet med limousinen eller hoppa ur den och hoppa in i en annan bil. Målet kommer köra första vänster och sedan år höger mot Prawn Island. När han tar av mot höger till Prawn Island kommer han köra vänster för att sedan vända och köra höger. Du kommer förstå vad jag menar när du spelar uppdraget.

Mitch Baker

Alloy Wheels of Steel

Efter kortscenen står det att man skall hämta en Freeway eller Angel. Det står en Angel utanför klubben. Ett tips är att bara gå fram till någon av de tävlande och klicka Y. Då tar Tommy motorcykeln och tävlingen börjar direkt. Detta är bra för då är det inte så stor risk att de stöter till dej i början och du ramlar av motorcykeln. Nu tävlar du mot 2 stycken istället för 3 om inte den tredje hämtar en motorcykel som står utanför klubben. Hursomhelst, så blir han fördröjd. De tävlande borde ramla och när de gör det åk förbi dem. Nu kör lugnt men glöm inte att gasa. Så länge du inte kraschar när du tar en sväng så borde du komma etta. Om det regnar när du gör det här blir det här uppdraget mycket svårt.

Mitch Baker

Messing with the Man

Du skall skapa kaos. Spräng bilar, skjut poliser och gäng ända tills “Chaosmeter” fylls upp. Det enklaste sättet att klara det här uppdraget är att få en 3-stjärnig Wanted Level och när helikoptern kommer ta fram din Ruger eller M4 och sikta mot helikoptern. Du får påfyllning på “Chaosmeter” nästan varje gång du träffar helikoptern.

Fusket har betyget 6.3 (10 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

SpelTim den 03/07 -06 13:46
Tack så mycket det visste inte jag en tia!!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.