Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrash Twinsanity

Xbox
Crash Twinsanity
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 oktober 2004
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  80
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av CTR_MT den 13/11 -04 23:31

Dom 6 första bossarna på spelet "Crash Bandicoot Twinsanity"

1:a Bossen är Mecha Banicoot:
Mecha Bandiccot en stor robot som sköts av "N, gin". För att du ska kunna besegra den, så ska du göra så här. Först så skjuter den raketer undvik dom sen tar han fram en stor såg som du ska akta dej för men sen så skjuter den iväg en stråle med en kanon som du ska snurra på så den flyger tillbaka och skadar Mecha.

2: a Bossen är Tikimon:
Tikimon är ett sten monster uppstigen från jorden han blev väckt av "The evil twins". På denna boss sammarbetar Crash och Cortex för att besegra detta monster. För att besegra han ska du kasta Cortex in i hans munn när han öppnar den och han vrålar och akta er för hans små medhjälpare hans stenhårda nävar och hans laser syn.

3: e Bossen är Uka uka:
Uka uka den elaka masken, Aku akus bror men nu har Crash och Cortex spräckt isen som han hadde frusit fast i och han är riktigt arg och då gör han sig till ett ismonster som Crash och Cortex ska besegra. För att besegra han så måste man kasta Cortex ut till en platå utanför den man är på där han drar i en spak och då öppnas i mitten av den stora pelaren en knapp, som man ska göra magplask på och då sprutar det eld ur pelaren ej i mitten där Crash står och då blir Uka uka skadad. Fortsätt så tills han tappar allt liv men se upp för dom stora snöbollarna han försöker kasta på dig.

4: e Bossen är N, gin:
På den här bossen så slåss man ute på en flygande platta där n, gin står i mitten på en ganska hög pelare. Den pelaren sitter fast i tre taggiga stolpar. Först såklart skjuter han ut missiler som vanligt men efter det så kastar han istället ut en TNT då ska ni vara så nära en stolpe som möjligt sen aktar du dej för TNT'n och när TNT'n sprängs då sprängs stolpen bort med, och så är det bara att fortsätta tills alla tre stolpar är borta.

5: e Bossen är Dr, Brio och N, Trophy:
Dr, Brio är en kemist som en gång sammarbetat med Cortex för en lång tid sen och N, Trophy har jobbat för Uka uka. På den här bossen är man ute på ett litet isflak och där dricker Dr, Brio upp en flaska med nån sorts dryck och hoppar ner i vattnet och så han blir till ett jättelikt monster som försöker mosa Crash men det är lätt att inte få han på sig man bara springer ifrån han. Till slut så hoppar han ner i vattnet igen, då kommer N, Trophy från himlen och får isflaket att spricka i flera bitar. och då ska du hoppa från isblock till isblock ända tills skyddet försvinner runt N, Tropy då kan du slå till han. Men du måste skynda dej så du inte far ner i vattnet för isblocken sjunker hela tiden men efter du har slagit till han så blir det ett stort isblock igen och Brio kommer upp igen och så fortsätter det tre gånger.

6: e Bossen är Dingodile:
Dingodile är en reptil och han är en blandning av krokodil och nån sorts vildsvin som vill grilla Crash med sin eldkastare. Men på den här bossen så har, Dingdile sin eldkastare med som du ska akta dej för men när han laddar ett gult jättesnabbt skott så ska du stå vid en grej som sticker upp på plattan man står på, det finns fyra såna på hela plattan. Då ska du lura han att skjuta på den då kommer det upp en knapp. Glöm inte att akta dej för den gula strålen också. På den knappen ska du göra ett magplask på, då börjar det regna över Dingdile och då ska du slå till han sen fortsätter det och blir svårare hela tiden. Han sprutar olika sorts eld hela tiden och det fortsätter fyra gånger.

Det var dom 6 första bossarna på spelet "Crash Bandicoot Twinsanity".

Fusket har betyget 6.71 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

hotdog den 20/04 -06 09:20
skriv i min gästbok ämne:koder till detta spelet

kasper333 den 15/08 -07 09:44
dingodile är en blandning av krokodil och dingo

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.