Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Ocean: The Second Story

Playstation
Star Ocean: The Second Story
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    12 april 2000
  • Utvecklare
    Tri-Ace
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 04/02 -10 10:21

Det är inte så lätt att hitta alla möjliga karaktärer i spelet, så här tänkte jag ta upp de valbara karaktärerna samt hur man får med dem.

Claud - Är en av huvudkaraktärerna, så honom får man alltid med.

Rena - Är den andra huvudkaraktären, så hon får man också automatiskt.

Celine - Du möter henne tidigt i spelet. Du följer henne för att leta efter en skatt och kan sedan välja om du vill ha med henne eller inte.

Ashton - Efter kidnappningen i Mars tar du dig till Herlie. Precis vid ingången står två män och pratar med varandra (en gammal och en yngre). Prata med dem. De kommer att berätta om en drake i Salva gruvan. Gå till gruvan för att bekämpa draken. Där möter du Ashton. Han frågar om du tänker ta ansvar för det som hände (vad som hände får du se i spelet :) .) Om du väljer att ta ansvar så blir han med i gänget. Väljer du Ashton kan du inte få med Opera och Ernest.

Dias - Kan bara gå med om du valt att spela som Rena. Du får möjlighet att få honom innan du åker till El.

Bowman - Möter du i Linga. Han äger en butik och efter att du hämtat en "herb" åt honom frågar han om han inte kan få följa med er. Du kan inte ha både Bowman och Precis.

Precis - Möter du också i Linga. Första gången du ser henne är den allra första gången du kommer in i staden. Hon jagar sin robot, och det går inte att missa henne. För att sedan få med henne i gänget måste du göra en PA (privet action) i Linga. Om du spelar som Claude ska du gå uppåt i staden så ser du henne utanför Bowmans affär. Prata med henne så bjuder hon hem dig. Spelar du som Rena så måste du hitta Precis hus (ligger nedåti staden). Efter att du lärt känna henne lite bättre kommer hon att be om att få följa med. Väljer du henne kan inte Bowman vara med i gänget.

Opera - Först och främst måste du göra en PA i Cross. Gå mot slottet så kommer du att stöta på en treögd man. Sedan efter turneringen kommer du finna henne om du gör en PA i Hilton, på baren. Efter det åker du tillbaka till Cross och pratar med kungen om en treögd kvinna. Han kommer att ge dig inträde till Mountain Palace. Ta dig till Mountain Palace (berg som ligger mellan Cross och Click) och hitta henne. Du har då möjlighet att välja att få med henne.

Ernest - Först måste du ha med Opera i gänget. Innan du åker till Hoffman Ruins måste du tillbaka till Arlia. Gör en PA i byn och gå in i den äldstes hus och upp på balkongen. Där kommer Opera berätta om att hon kraschade i Shingo Forest (skogen där Claud och Rena möts. Ta med hela gänget in i skogen och gå så djupt du kan så kommer du få se det kraschade skeppet. Nu åker du till Hoffman Ruins. När du har hittat det du letar efter i ruinerna så möter du Ernest. Vinn över ett spöke och välj sedan om du vill ha med Opera och Ernest eller inte.

Leon - Du måste spela som Claud för att få med honom. Du möter honom innan Hoffman Ruins. Han är med när ni åker till ruinerna, lämnar er ett tag och kommer sedan tillbaka när ni åker till El. Väl framme vid El får du välja om du vill ha med honom eller inte.

Noel - Du kommer möta honom först i Disc 2 när du ska hitta en synard. Han frågar om han får vara med i gänget.

Chisato - Du kommer att se henne några gånger då hon förföljer gänget på avstånd ett tag. När du är i grottan för att hitta synarden kommer hon att tappa sitt ID-kort. Plocka upp det och ta det till Central City. Leta efter henne i den byggnaden dit du hamnar när du kommer till Nede ( I det hus där Narl är), hon har rött hår. Lämna tillbaka ID-kortet och du har möjlighet att få med henne.

Hoppas att du hittade något användbart!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.