Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman 2: The Great Escape

Playstation
Rayman 2: The Great Escape
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 september 2000
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 6.7

Fler fusk

Guide

Inskickat av jocke123 den 06/08 -05 13:09

Hur du klarar alla bossar.


Första bossen på banan "Whale Bay":
Första bossen är rätt så enkel. Du ska svinga dig i de rosa lummen genom att kasta Fist på dem. Akta dig för ispiggarna och för att ramla. När du du kommer till den sista rosa lummen ska du kasta Fist på ispiggen ovanför bossen. Den ramlar ner på honom och du har klarat honom. Sen ska du bara svinga dig dit bort igen, för nu finns en ny lum där som hjälper dig in bakom vattenfallet där den första masken finns.

Andra bossen på banan "The Sanctuary of Stone And Fire":
Denna boss tar lång tid att klara. Det är en vakt som kallas "Ninjaws" och han försöker skjuta dig. Men när han använder järnklon ska du undvika den och den fastnar i marken. Då ska du kasta Fist på honom. Fortsätt så tills han förstörs och du kan gå upp för trappan och ta den andra masken.

Tredje bossen på banan "Beneath The Sanctuary Of Rock And Lava":
Samma som första bossen, men mycket starkare. Nu överlever han tills han har fått tre piggar på huvudet. Först ska du fly, men när du ser ett hopp-nät ska du hoppa på det och kasta Fist på piggen som sitter under bron (Obs! Hoppa inte på det nätet du börjar vid!). Upprepa det tre gånger så klarar du honom. En rosa lum dyker upp och hjälper dig upp till den tredje masken.

Fjärde bossen på banan "The Gloomy Island":
Det här är en boss som du inte ska besegra. Den försöker äta upp Uglette's bebisar. När du räddar de första bebisarna öppnas en dörr så att du hittar en springande raket som redan är tämjd. Den hjälper dig upp på ett ställe där det finns tre knappar. Åk på alla så kan Uglette's sista bebisar fly. I samma stund faller bossen ihop för att den hade slut på bränsle. En av Uglette's bebisar har på sig den fjärde masken som du får.

Sista bossen – Admiral Razorbeard, på sista banan "The Crow's Nest":
Del 1: Razorbeard ska just skjuta Globox, när du kommer till banan. Då skjuter han dig istället, men missar, och träffar hållaren som håller Globox upponer. Hållaren faller ner från banan men fastnar. Razorbeard skjuter dödskallar som du ska kasta Fist på så de åker tillbaka på honom. När han förlorat ett antal liv hoppar han emotdig så ett hål blir till. Plötsligt raseras banan och du ramlar i en kraft från Ly. Den tar dig till en flygande raket.
Del 2: Som förut – Kasta Fist på dödskallarna som Razorbeard kastar. Taggkulorna ska du unvika genom att flyga till hörnet som inte har någon taggkula. När han kastar den målsökande kulan ska du först vika undan och sen vara i riktning förkulan så att den träffar Razorbeard. När han får slut på liv detonerar han sin robot och flyr. Sen sprängs Prison Ship och du är färdig.

Hoppas guiden är bra!!!

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

jocke123 den 05/06 -06 14:47
huh? inga kommentarer?!

Sponge den 20/07 -10 21:10
jo duuuuuuuu!!!!!!!!!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.