Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy Anthology

Playstation
Final Fantasy Anthology
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    30 september 1999
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av alundra den 21/01 -07 16:15

Final fantasy IV bossguide:

Mist dragon: Den här bossen är jätteenkel. Men när han blir till lös dimma så hela dig själv istället för att attackera för om du attackerar kommer han att göra cold mist som skadar runt 20-30 HP.

Girl-Titan: Den här tjejen är en riktig tuffing. Även om du tränar dig till level 99 i början kan du inte vinna för den här bossen har oändligt med HP. Så slå henne en gång och se hur hon mosar dig med Titan.

Octomammoth: Om du tränar till typ Lv 12 kommer den här matchen att bli enkel. Cecil ska bara slå Rydia ska kasta Bolt 1 eller chocobo och Tellah ska göra Bolt 1 eller ta en risk och göra Recall.

Antlion: Var på runt Lv 12-13 med Cecil och det blir rätt enkelt. Rydia ska kasta Ice 1 och Edward ska attackera. Se till att ha lite potions.

Mom Bomb: Här ska du åtminstone ha Cecil på Lv 15 för när du har dödat tre bomber kommer de sista bomberna att bli till Mom Bomb som har det höga 11 000 HP. Rydia ska kasta Ice 1, Yang, Edward och Cecil skaattackera och Rosa ska kasta Cure 1 på ditt lag.

Dragoon: Det här är en boss som Girl-Titan. Alltså kan du inte vinna.
Så titta bara på när den här bossen dödar dig.

Scarglimione (Milon): Cecil ska vara på Lv 17 och Palom och Porom på Lv 15. Spara på sparpunkten du hittade förut. Cecil ska ABSOLUT INTE attackera Renevenants. Han ska attackera Milon. Palom och Tellah ska kasta Fire 1 och Fire 2 och comet. Porom ska kasta Cure på dina gubbar och på renevenants.

Scarglimione Z (Milon Z): Trots att han är större och elakare är den här striden lättare än den förra. Använd teknikerna som du använde mot Milon och det blir lätt. Var försiktig, han kan förgifta dig. Glöm inte att spara efter den här.

Dark knight: Ha 15 hi-potions så blir det lätt. Du ska bara slå och använda hi-potion.

Yang: Döda vakterna först och sen ska du bara slå och använda magi på honom. När han gör mini ska du använda mallet eller remedy.

Baigan: Okej, den här striden är svår. Han kommer använda Wall på sig själv förutom armarna så använder du magi är din trollkarl körd. Kasta Dispel på honom så försvinner hans Wall. Då kan du döda honom med Flare. Men det svåra är att han använder Mute, Toad, Mini och piggy.Då ska du helst ta remedies.

Kainazzo (Cagnazzo): Det här är en seg sköldpadda. Yang och Cecil ska attackera, Tellah ska använda Bolt 3 och Palom ska använda Bolt 2 och Porom ska hela.

Dark elf: Det finns två vägar att klara honom.
 
Den enkla vägen: Alla gubbar ska göra defend hela tiden. När han förvandlar sig till dark dragon ska du attackera.

Den svåra vägen: Alla gubbar ska attackera hela tiden.

Jag tog den svåra vägen, det var svårt.

Sandy, Cindy och Mindy: Sandy är snabbast, Cindy kan mest magi och Mindy är starkast. Cindy är svårast så döda henne först. När hon gör Wall så ska Tellah kasta Dispel på henne. Bry dig inte om Sandy och Mindy för om du dödar dem först kommer Cindy att väcka dem till liv.

Barbariccia (Valvalis): Det här är den svåraste bossen hitills. Så här ska du göra: Rosa måste vara vid liv för att Valvalis kommer göra Wind så att din gubbe har 1-9 HP kvar och hon kan förstena en gubbe. Kain  ska göra jump hela tiden särskilt när hon blir en virvelvind. Yang och Cecil ska attackera.

Calbrina: Det är sex dockor som du måste döda tre av. Då sätter de ihop sig och blir Calbrina. Kain ska göra jump, Rosa ska hela och Cecil och Yang attackera. Döda dem fort innan de splittrar sig och du måste göra om allt.

Golbez-Shadow: I början måste Kain vara snabb och göra jump innan Golbez gör Hold gas och alla blir paralyzerade. För då kommer Golbez att trolla fram Shadow som dödar ditt lag förutom Kain för han är i luften. Sen kommer Rydia tillbaka och dödar Shadow! Sen ska du bara återuppliva ditt lag och döda Golbez.

Dr. Lugae och Babnalb: Det här är en lätt match. Men om du dödar Dr. Lugae först kommer du få möta Babnalb Z och om du dödar Babnalb först kommer han sprängas och skada en massa HP. Lösningen är att när båda har lite liv kvar ska Rydia göra Titan.

King and Queen Eblan: De har 65 500 HP men de kommer att efter en liten stund döda sig själva så gör bara defend. Och de kan bara Fire 1 Ice 1 och Bolt 1 som knappt skadar något såhär långt i spelet.

Rubricant: Den här striden är riktigt svår. Om gör magi när han sveper in sig i manteln kommer han att helas. När han visar benet så ska Rydia Kasta Ice3 och Edge ska kasta flood.

Fusket har betyget 9 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.