Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Digimon World 2003

Playstation
Digimon World 2003
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    Bandai Games
  • Antal ägare
    134
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 6.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av minun den 23/06 -08 15:13

Först ska man välja namn och vilka 3 digimon man vill ha i början. Sedan kommer man till Main Lobby. Där ska man bara prata sig igenom.

När man kommer ut ur Main Lobby ska man möta en man som har en Kuwagamon, han är lätt. Sedan ska man gå ut ur den staden man är i, den heter Asuka City.

Jag rekomenderar att man ska levla till level 10~15 med sin bästa digimon innan man gör något annat. när man är klar så ska man gå till Shieru City (nåt sånt) och gå längst upp i staden.

Där finns en ingång som man ska gå in i. Och om man går ut därifrån på andra våning så innanför utgången (på insidan altså) finns en liten kille som man ska prata med. Han säger att man ska till Protocol Ruins. Då går man dit.
Där finns en boss som heter Pharomon.

När den är död ska man hoppa ner på ett ställe bredvid honom. Där finns en blå kille som är Shieru City leader. Han säger att om man går till Tyranno valley och besegrar Mastertyrannomon så vill han möta en i en strid. När Mastertyrannomon är besegrad så går man till Leader som är i Shieru city.

Leta i hela staden och spara innan du möter honom. Efter att han är besegrad så ska man gå till Kicking forest. Där finns en station. Gå in där och prata med en panel. Den säger att man ska ha Blue card, det får man av en Guildmon som finns i Asuka city på Asuka Inn 2F, men på Asuka bridge möter man Kieth, en bosstränare. Sedan går man till Guilmonen. Fast man får ett 8lue Card istället, gå till panelen igen, som säger att kortet är falskt. Då ska man prata med alla Guilmon man hittar, sedan ska man gå till ett värdshus mellan Asuka city och divermon's lake.

Gå ner till undervåningen där, och se, den Guilmon som gav en 8lue card, han ger en nu Blue card. Då kan man åka till South sector. Jag rekomenderar att man ska bli level 20~25 innan man åker dit för på vägen möter man en boss. När man är över i South sector ska man gå till swamp inn och spara och prata med alla Gatomon som går att prata med.

Sedan går man till ett litet hus som heter Shaman's house. Där finns Sepikmon. Han vill ha sin mask som han har tappat. Åk då tillbaka till Protocol ruins. Där finns en Baronmon. Han har sett masken i Asuka city. Gå dit och nånstans utanför finns Sepikmon. (En falsk) Han säger att han är den som har tappat sin mask man att han ha hittat den så man får inte nånting.

Gå då in i staden och där finns en Etemon. Prata med han, han säger att han inte har sett masken. Men då går man till divermons lake. Där finns en man vid namn Nick. Han säger han gav en mask till en Etemon. Gå då tillbaka till Asuka och prata med Etemon. Då blir han sur och går iväg.

Fusket har betyget 4.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

PlayTheMusic den 19/12 -08 23:55
en grej bara - det är inte nödvändigt att vänta enda till lvl 10-15 innan man går någon annanstans. det räcker att man är i minst lvl 5 - då har man ju ändå sin champion.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.