Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Alien Trilogy

Playstation
Alien Trilogy
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 september 1997
  • Utvecklare
    Acclaim, Probe Ent.
  • Antal ägare
    39
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av SandKing den 27/09 -08 21:35

Liten kul grej att veta:

I nästan varje nivå kan man skjuta sönder dolda väggar som det finns ammunition och medikits i. Men visste ni att man inte behöver grenades/granater eller seismic charge/bomber för att gå igenom, använd ammunitionen på Pulser geväret eller shotgun eller smartgun.

---------------------------------------

Hemliga dörrar:
På nivå ett "Komplexet"

På nivå fyra finns en hemlig dörr uppe vid trappan till vänster om starten, man ska helt enkelt skjuta där på hela tiden tills dörren fälls ner. Du möter två fiender och får en eldkastare, ett gevär och en axel lampa.

På nivå fem finns det en dörr till vänster om där man startar (hemlig dörr alltså)  För att öppna den måste du trycka på alla dörr paneler inklusive den med batteri, och gå in till sov salarna, då kommer det att stå "lift actived" lift aktiverad. Gå tillbaks till starten, nu möter du två fiender och får ett gevär, ett pulsergevär, ammunition till eldkastare och skyddsväst.

På nivå sex finns det en hemlig dörr till höger om starten där skjuter du på hela tiden tills dörren fälls ner. Du möter en fiende, och får en skyddsväst, medikit och (det sista kom jag inte ihåg)

---------------------------------------

Mer dolda väggar:
Nivå tre "Alien skeppet"

Förtext: Detta är det svåraste jag skrivit med denna nivås dolda väggar. Mer hemligheter i denna nivå.

Nivå två där det finns mycket giftigt avfall i groparna. Finns det mycket hemliga väggar under där "Företag soldaterna) står. Vilket betyder att man måste gå i det giftiga och gå fram till dörrarna. Du möter ganska många fiender där men får tillbaks.

När du kommer till banan "drop lifts" kommer du ramla ner senare och möta jätte många fiender, när du besegrat dom, gå till vänster och spräng där så kommer du möta två fiender till men få tillbaks.

På samma bana ska ni få ett annat tips: När man ska trycka på alla pelare tryck bara på de färgade. Trycker ni på alla utan färg och sedan på den med färg öppnas ALLA dörrar sammtidigt. MYCKET FIENDER!!!

---------------------------------------

Vill ni bli odödliga, ha oändligt med ammunition och varför inte ha alla vapen på varenda nivå? Då ska ni gå in på options, sedan till password/lösenord och skriva detta: 1GOTP1NK8C1DBOOTSON .
När du gjort detta går du till menyn du startar spelet på, där står det "Cheats/fusk" gå in på den menyn så står det såhär:

Obs! Detta kommer stå i engelska i spelet.

Nivå: t ex Ingång, Innre complexet.
Odödlig: På/Av
Oändligt med skott: På/Av
Alla vapen: På/Av

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.