Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inA Bug's Life

Playstation
A Bug's Life
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  Februari 1999
 • Utvecklare
  Traveller\'s Tales
 • Antal ägare
  66
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.2

Fler fusk

Guide: Om Flips bär

Inskickat av _Zero_ den 04/02 -06 21:07

Här är några tips om Flips bär:

Röda bäret: Det röda bäret är det som man har när man startar banan och det tar inte på alla fiender. Så du bör hitta ett annat bär.

Blåa bäret: Det blåa bäret kan man hitta på banan någonstans eller så kan du odla fram det om du har en lila lyckosymbol. Det blåa bäret är dubbelt så bra som det röda.

Målsökande bär: Det målsökande bäret kan hitta dina fiender av sig själv om fienden står en bit ifrån dej. För att få bäret måste du hitta det och det kan vara svårt ibland eller så kan du odla fram det men då måste du ha två lyckosymboler.

Dunder målsökande bär: Det är samma som målsökande bär fast starkare. Om du vill ha dunder målsökande bär så måste du hitta det eller ha tre lyckosymboler för att odla fram det.

Guld bäret: Guld bäret är det bästa av alla och det är svårast att hitta. Tänk på om du vill odla fram det så måste du ha 4 lyckosymboler. Att det är det bästa är för att fienderna dör snabbast av det och när du väl har dödat en fiende så kommer dom inte tillbaka till banan.

Om du dödar fienderna med de andra bären så kommer de tillbaka till banan lite då och då, men har du guld bäret och dödar dom med det så försvinner dom! Du kan bara ha ett sorts bär på dig.

Fusket har betyget 10 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

boy2 den 07/08 -07 17:32
vet non var man kan köpa spelet?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.