Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Drömjobb

PC
The Sims 3: Drömjobb
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 juni 2010
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    51
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.5

Fler fusk

Guide: Arbeten

Inskickat av Valinxh den 15/06 -10 15:20

Som man kan gissa från speltiteln innehåller The Sims 3 Drömjobb flera nya karriärer:

Spökjägare: Fram med neutronstrålen och sätt upp sirenen på taket! Som spökjägare kan man tjäna riktigt bra med pengar, förutom lönen kan man nämligen sälja varje spöke man fångar till forskningscentralen. Det kan även vara kul att springa runt i folks hus och titta medan simmen desperat försöker fånga de stackars spökena med sin stråle viftandes vilt.
Den stora nackdelen är att spökjägare kan ha svårt att bygga upp relationer, eftersom jobbtiderna ligger från kvällen till efter midnatt, så din sim är vaken när andra sover och sover och vice versa.

Heminredare: Har du bestämt dig för att säga åt folk vart dom ska sätta sin Tv eller gillar du bara att vara i köpläget? Då är det här jobbet för dig! Som heminredare får du ett uppdrag med en budget och några krav, sen är det bara att springa runt och sätta ut saker i hela huset i hopp om en stor bonus.

Stylist: Fram med hårfärg, kam, smink och kläder! Om du brukar spendera en timme med att skapa dina simmar är det här jobbet för dig. Som stylist ska du som namnet föreslår, styla dina kunder med kläder hår och smink, och om du köper stylist-grejer att ha hemma behöver du inte ens gå till jobbet, du kan låta kunderna komma till dig!

Egenföretagare: Minns du hur du brukade sitta hemma vid din laptop och skriva kapitel efter kapitel, eller gå upp varje morgon och skörda dina växter och sen måla av plantorna?
Nu finns det ett bättre alternativ! Registrera dig som egenföretagare så kan du tjäna mer på att utveckla dina färdigheter, med tanke på de nya färdigheterna som skulpterande och uppfinnande kan det här vara ett bra val för den som vill utforska färdigheterna lite mer.

Fusket har betyget 9.17 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

zimz123 den 03/08 -10 23:03
Ska få spelet snart :D ska nog prova stylist

Sundance den 03/09 -10 19:40
jag hittar ingenting alls kan berätta var det ligger någonstans?

lojsan1 den 26/01 -11 17:08
jag vet ett ställe där alla the sism 3 expanationspaket bara kostar 99kr så jag ska tvinga min mamma att jag ska få köpa det!För då ska jag bli stylist! Men är det sant att man kan få gå på catwalk och designa egna kläder och sy på symaskin????

Amelie1 den 26/10 -12 18:16
jag kan ett fusk vill nån veta

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.