Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Destination Världen

PC
The Sims 3: Destination Världen
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    71
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips: Hitta metaller

Inskickat av Fuska-nu den 23/03 -11 16:28

Om du tränar dig själv i kampsport kan du snart slå sönder rymdstenblock när du använder "brädknäckaren" som man kan köpa höger om matbutikerna och de andra butikerna i Kina. Nästan varje gång som du slår sönder ett rymdstenblock kommer det fram en oslipad metall eller en ädelsten som du sen kan slipa (och kom ihåg att inte slipa alla på en gång för att när du har slipat några "stenar" kommer det snart nya former). Jag brukar göra behoven statiska (behoven tas bort, man behöver inte äta, gå på toa m.m) och låta min sim slå sönder så många som möjligt! Du kan göra behoven statiska genom att ta upp fusk rutan Ctrl + Skift + C och sedan slå in testingCheatsEnabled true. Efter det håller du inne Skift-knappen och klickar på brevlådan, trycker först på "gör alla glada" och sen på "gör behoven statiska". Om det står gör behoven dynamiska betyder det att din sims behoven redan är statiska och då "stänger man av det" med den knappen!

Alltså:
1. Träna kampsport, i Kina.
2. Köp en "brädknäckaren" som finns i ett litet hus höger om souvenir, mat och bokbutiken (går även köpa en "träningspåle" så man kan fortsätta med att träna hemma).
3. När du tränat tillräckligt hårt och försiktigt har börjat med skumbrädan (din sim tar först en bräda och fortsätter upp till 5 brädor) tar din sim upp sig till rymdstenblock.
4. När du slår sönder ett rymdstenblock kommer det att komma oslipade metaller och ädelstenar (alla möjliga sorters). Dem kan du sedan slipa och sälja eller utsmycka ditt hem med!

Återigen; genom att ta upp fusk rutan Ctrl + Skift + C och sedan slå in testingCheatsEnabled true. Håller du sedan inne Skift-knappen och klickar på brevlådan, trycker först på "gör alla glada" och sen på "gör behoven statiska". Så kan du hålla på så hur länge som helst!

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.