Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Året runt

PC
The Sims 2: Året runt
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 februari 2007
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    438
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Camorax den 16/07 -07 14:06

Hur man blir över femtio stycken i familjen.

Först så gör du så att du är åtta stycken i familjen, sedan så ger du dem ett hus. När du har gjort det så är det bara att skriva in ”agesimscheat on” i fuskrutan och när du gjort det så ska du trycka på någon som går förbi huset och då kommer det stå "set age". Tryck på set age och tryck efter det på toddler, då kommer den sim som du tryckte på att bli ett småbarn och då är den simmen med i din familj så att du är nio stycken. Skriv sedan ”moveobjects on” i fuskrutan så att du kan flytta på den nya familjemedlemmen, gör så att den nya simmen blir innmurad så att han inte kan gå iväg, för i så fall är han inte med i familjen längre. Fortsätt sedan såhär så har du snart mycket mer än bara åtta i familjen.

Fusket har betyget 4.29 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

pokelover1 den 13/02 -08 21:13
Ja...eller så tar man på spawn och sen "tombstone of L & D" och väljer nåt istället så får man nya simmar, som är med i familjen. det är jättekul att ha spökfest på natten.

tid_e_pengar den 05/04 -09 12:44
Jag tvivlar på att det där fungerar, eftersom jag inte vet om man kan vara fler i familjen än 8 (tilll och med med fusk kommer det inte att funka tror jag). Skall testa om jag orkar. 3:a av mig.

(Har du testat själv?)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.