Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls V: Skyrim

PC
The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 november 2011
  • Utvecklare
    Bethesda Game Studios
  • Antal ägare
    24
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 -

Fler fusk

Guide: GÃ¥ med i Factions

Inskickat av Driv3rz den 06/04 -12 11:06

The Dark Brotherhood:
För att joina The Dark Brotherhood så ska du göra följande:
Gå till ett värdshus(Inn). Det spelar ingen roll vilket. Gå fram till den som äger stället och fråga efter det senaste skvallret(Rumors). De kommer då berätta att det finns ett barn i Windhelm som försöker göra "Black Sacrement". När ägaren har berättat klart så åker du till Windhelm, du kommer höra folk prata om just detta barn. Lyssna på deras konversation, där de kommer säga vilket hus han är i. Så när du vet vilket hus han är i går du dit och pratar med honom, han har då ett uppdrag till dig (vill inte spoila vad det handlar om). När du har gjort uppdraget så ska du bara gå och sova någonstans ( i en säng) så kommer du att få besök...


Thieves Guild:
- För att gå med i Thieves guild så ska du åka till staden "Riften". När du är där så ska du gå till mitten av staden (Typ ett torg/marknad). Det kommer vara folk där, så lyssna på deras konversationer och prata med en kille som står där (han står i mitten av Torget/Marknaden). Han kommer då ge dig ett uppdrag (berättar inte vad det handlar om).
När du har gjort uppdraget så ska ni träffas igen under Riften bland kloakerna, därifrån så ska du bara prata med honom igen, sen är du med!


Companions:
- För att gå med i Companions så ska du åka till staden Whiterun (den första staden man kommer till). Nära slottet så finns det ett hus (typ med Sköldar på, det är till vänster om du går ut från slottet). Gå in i huset och leta fram han som är ledaren (han är oftast vid middagsbordet/Källaren). Såklart så kan inte alla gå med, du måste göra ett test. När du har gjort testet så är du med!

Imperial Legion:
- OBS! Väljer du att gå med i Imperial Legion kan du INTE gå med i Stormcloaks!

För att gå med i Imperial Legion så ska du åka till staden Solitude, det är Imperial Legions högkvarter. När du är framme, fråga någon Imperial Guard vem du ska prata med och vart han är, och whops du är med!

Stormcloaks:
- OBS! Går du med i Stormcloaks kan du inte gå med i Imperial Guards, så välj noga!

För att gå med i Stormcloaks så ska du åka till staden Windhelm, fråga vakterna hur du går med eller gå direkt till Kungen som är i slottet!


College of Winterhold:
- För att gå med i College Of Winterhold så ska du åka till staden Winterhold, fråga någon mage hur du går med, du kommer att göra ett test för att gå med, sedan är du inne!


Bards College:
- För att gå med i Bards College så ska du åka till staden Solitude och fråga någon bard (oftast i värdshuset) hur du går med, det finns inte många quest i denna guild men det är kul!

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Driv3rz den 10/04 -12 19:00
Sweetkisses1-> Tackar!, du blir Lycan igenom att klara av alla updrag i Companions.

Fyrus den 12/04 -12 11:14
Bra men jag tror att man inte behöver prata med en bartender för att starta dark brotherhood eventen.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.