Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion - Game of the Year Edition

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Game of the Year Edition
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 september 2007
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    18
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Elrohir den 11/04 -10 17:33

Har ni någonsin sett ett så kallat "dupe glitch" som finns på Oblivion? Detta är en "duplication glitch" som kan fördubbla dina föremål (fungerar inte på quest items eller stulna saker). Det finns två alternativ för hur du ska göra detta och jag ska berätta båda:

1# Skaffa vilken båge du kan och lite pilar. Ta på dig dom och sedan så försöker du avlossa en pil, men istället för att låta den flyga iväg så kan du trycka på TAB. Försök att ta av dig pilarna två gånger och sedan väljer du vad du vill ska fördubblas (OBS! se till att du hör att du tryckt på pilarna två gånger, annars kommer det inte funka).

Nu ska du "droppa" ditt utvalda föremål genom att hålla in Shift + musknapp 1. Nu skall det föremålet du släppt finnas i så stort antal som dina pilar. Om du vill fördubbla sakerna igen så måste du släppa antalet saker så det finns mindre än pilar, för du kan inte fördubbla något som redan är för stort.

2# Skaffa två eller fler av samma scrolls. Det kan vara vilken scroll som helst, bara det är två eller fler av samma. Ta ett svärd eller andra närstridsvapen du har och ta på dig det. Slå mitt i luften (helst inte på någon NPC!). Mitt i slaget så ska du trycka upp TAB och trycka på dina scrolls två gånger, sen "droppar" du det du vill fördubbla. Som med första alternativet kommer detta fördubbla efter hur många du har valt och detta kommer betyda att om du bara har två scrolls så får du bara två av den saken, men du kan alltid fördubbla andra scrolls och droppa en som fördubbla alla dina scrolls tills du har runt 100-600 scrolls och sen börja fördubbla det du vill ha fördubblat.

OBS! Att fördubbla Aylied Artifacts kan få spelet att krascha om ni tar för högt antal att fördubbla, så om du vill fördubbla något sånt, spara och testa först med 2-6 scrolls att fördubbla ditt Aylied Artifact. Aylied Artifacts: Welkynd Stones, Aylied rustningar/hjälmar/vapen och någon sten till som jag inte kommer ihåg.

Om det var något som var otydligt eller som du inte fattade så får ni gärna skriva en kommentar om det så skall jag hjälpa er så mycket som jag kan.

Fusket har betyget 5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Elrohir den 25/04 -10 12:40
funkar inte i patchen 1.2.0416, tror jag den hette

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.