Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tales Runner

PC
Tales Runner
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    16 oktober 2008
  • Utvecklare
    Rhaon Entertainment
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av u5TheNewGene den 17/06 -10 02:16

Karaktär guide - Vad dom är bra i, etc..

Stats som alla gubbar har:
Speed - Hur snabbt du springer.
Acceleration - Hur snabbt du återhämtar dig när du har ramlat etc..
Power - Hur mycket skada du ger till andra i Fury mode eller när du hoppar på dom (observera att det finns kläder som ger skydd ifrån att bli skadad).
Control - Desto mer control desto lättare blir det att svänga.


Det finns totalt 9 karaktärer i spelet. Du får välja mellan 4 stycken när du har loggat in för första gången: Charlie, Ming ming, Dnd och Appolo.

Charlie - Är en liten kille. Han har 3 i allt i statsen. Han är bra i alla slags modes, boss battle, team battles etc. Om du är ny och inte riktigt vet vilket som är bäst så rekommenderar jag Charlie som första karaktär.

Ming Ming - Denna person är en liten tjej. Hon är densamma som Charlie bara att hon har en mindre stat point i power (2) och en mer i control (4). Hon är bra i alla game modes. Lite halv-kass i boss battle dock.

Dnd - En tjej. Denna karaktär ska du ta om du vill ha lite mer speed (4). Hon har en poäng mindre i acceleration (2). Hon är bra i dom flesta game modes, men kan dock få lite problem i item battles.

Appolo - En kille. Först vill jag säga att jag rekommenderar inte den här karaktären om du är nybörjare. Appolo är extremt snabb men har den sämsta accelerationen av alla. Om du däremot är bra på att undvika saker så är det här självklart en karaktär du ska ta, dock så kommer du att få problem i item battles.
Stats: 7 Speed, 1 Acceleration, 3 Power, 4 Control.
Du borde inte överskatta Appolo, när han väl blir träffad av ett item eller blir skadad på nåt sätt så tar det extremt länge för honom att återhämta sig.

Maki - En tjej som styrs av ett spöke. Denna karaktär måste du köpa för spel-pengar (TR). Hon är en stabil karaktär, väldig seg men har bäst Control och väldig hög acceleration, dock lite power. Om du känner att du vill satsa på team battles och item battles så ska du köpa denna karaktär. Stats: 2 Speed, 6 Acceleration, 1 Power, 7 Control. Kostar: 55000 TR.

Big boo - En stor och muskulös gubbe. Denna karaktär måste du köpa för spel pengar (TR). Big Boo är väldigt snabb och stark. Han är bäst i boss battles och speed races, men inget bra val i terräng banor där du måste hoppa mellan massa objekt eftersom controlen är väldigt dålig. Stats: 6 Speed, 2 Acceleration, 7 Power, 1 Control. Kostar: 53000 TR.

Gubbarna från här kostar GP. GP är ''poäng'' som du måste betala för med riktiga pengar på deras hemsida.

Rough - Stats: 4 Speed, 3 Acceleration , 6 Power och 2 Control.

Ocean - 6 Speed 3 Acceleration 2 Power och 4 Control.

Lina - 1 Power, 7 Acceleration, 2 Power, och 6 Control.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.