Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SimCity 4: Deluxe Edition

PC
SimCity 4: Deluxe Edition
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    30 januari 2004
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    52
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 07/11 -09 12:41

Hur man får ihop två miljarder kronor.

Börja med att skaffa senaste versionen av Cheat Engine, vilket man enkelt gör på följande sida:
http://www.cheatengine.org/download.php

När man gjort det så ska man installera Cheat Engine och ha det på skrivbordet. Starta nu Sim City och gå in på ett nytt landskap och gör en ny stad. Namnge staden och starta innan du fortsätter.

Nu handlar det om att göra följande saker snabbt, annars kommer det inte fungera.

Starta Cheat Engine och välj den lilla blinkande ikonen med en dator i det översta vänstra hörnet. Scrolla längst ner på sidan som kommer upp och där borde man i slutet se Sim City, välj den. Om man kollar i mitten så finns det en lång ruta där det står "Value" ovanför. Där skriver man in det antalet pengar du börjar med (100 000 för Sim City 4, 500 000 för Sim City Deluxe och Rush Hour). Tryck sedan på "First Scan", som finns strax ovanför skrivfältet.

Nu växlar man program till Sim City igen, och bygger en stor brandstation (fungerar nog med andra byggnader också, men jag vet att det säkert fungerar med brandstation). Sedan ska man kolla hur mycket pengar man har kvar innan man tar upp Cheat Engine igen. Memorera antalet pengar, öppna Cheat Enginge och skriv in pengasumman man har kvar och skriv det i rutan. Tryck sedan på "Next Scan". Trycker man på "First Scan" måste man börja om.

Nu kommer man få upp tre texter bredvid skrivfältet, alltså i rutan:
Address  Value

Dubbelklicka på alla dessa tre texter så att de kommer upp under allting. Nu högerklickar man på den översta texten (den som är där nere då, såklart). Sedan väljer du "Change Record" som är näst överst, då kommer det upp fem alternativ. Välj -> Value <-. Då kommer det upp en liten ruta där man kan skriva något i, skriv då in följande:
999999999999999999

Skriv alltså in arton stycken nior och välj Ok. Gör nu samma sak på de två andra adresserna som man har där nere. Klicka upp Sim City igen och man har lite över 2 miljarder kronor. Ibland så hackar det lite, så om man inte får sina pengar prova att radera brandstationen.

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.