Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rainbow Six: Rogue Spear

PC
Rainbow Six: Rogue Spear
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31/08 1999
  • Utvecklare
    Red Storm Entertainment
  • Antal ägare
    100
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 15/06 -09 16:38

Den sista banan på Rainbow Six: Rogue Spear Black Thorn är, tycker jag, väldigt svår. Dock hittade jag ett knep när jag spelade den. Man börjar med att döda alla terrorister som är utanför de 2 "lagerlokalerna."

När man gjort det och alla gisslan utanför är räddade, så går man till nedersta våningen där det är 2 stycken dörrar som är inne i väggen och leder till de 2 olika lagerlokalerna. Du börjar med att gå in i den till höger skjuter den gråklädda mannen. Detta är den man som i första hand ska avrätta gisslan. Sedan springer du ut och in i den vänstra dörren, skjuter den gråa mannen.

Nu springer du tillbaka till det högra, och dödar alla du ser där. Sedan fort in till det vänstra och dödar alla där. Var beredd på att det kommer en sniperskytt ut från kamera rummet där CopyCaten sitter. Döda han och spring sedan upp en våning, in i kamera rummet och dödar CopyCaten.

Om du inte har dödat alla terrorister än, så kan det finnas 1 eller 2 kvar som gömt sig någonstans. Tills nu kan det vara bra att ha ditt team på hold. Så de inte springer och gör så att en gisslan råkar dö.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.