Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mugen

PC
Mugen
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    28 november 1997
  • Utvecklare
    Trash
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av u5TheNewGene den 22/11 -09 08:34

1. Hur man lägger in gubbar.
2. Hur man lägger in banor.
3. Hur man lägger in screenpacks.

1. Observera, detta kräver WinRAR. Börja med att ladda ner någon gubbe (sök på Google för att hitta sidor), sedan öppnar du Mugen-mappen. Gå till mappen "chars" och gör en ny mapp där och lägg i det du laddade ner i den. När man gjort det går man in i mappen och letar efter en .DEL-fil. Kopiera namnet på den filen, backa till mappen "chars" igen, och nu ändrar man namnet på mappen som man nyss skapade till .DEF-filens namn.

Nu ska man backa igen och gå till mappen "Data". Gå till dokumentet "select" och det ska också vara en .DEF-fil, öppna den. Där ser man massa text bläddra ner till "insert youre charcters below". Därunder skriver man in namnet som man skrev in på den andra mappen och så är du klar. Skaffa fler gubbar sedan är det bara att spela.

2. Med banor gör man likadant fast man lägger filen i "stage"-mappen. Sedan går man till "select" igen, fast nu bläddrar man ner till "extra stages", kopiera in namnet därunder. Så är det klart.

3. När man har laddat ner en screenpack så lägger man in allt i mappen "Data". Observera, alla dina gubbar försvinner när man gör detta. Så kopiera de du vill ha kvar. Screenmap gör så man kan lägga in fler gubbar och så att startmenyn blir annorlunda.

Fusket har betyget 8 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.