Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMachinarium

PC
Machinarium
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  16 oktober 2009
 • Utvecklare
  Amanita Design
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Kigsz den 06/12 -09 19:35

* Hjälp till de första tre banorna (hela demoversionen):

~ Bana 1 - Soptippen ~

Mål:
Samla ihop alla delar av dig själv (bokstavligen).

Hur du ska göra:
Klicka två gånger på badkaret. Klicka sedan två gånger på det som fanns under badkaret (din kropp). Klicka sedan på huvudet bredvid din kropp. Klicka sedan på den mekaniska råttan som springer runt. Höj upp dig själv (förläng dig själv genom att dra dig uppåt) för att hämta dockan. Ge dockan till den mekaniska råttan, så får du ett ben tillbaka.

Ta magneten som är i närheten. Ta sedan tråden från trådspolen bredvid dig. Kombinera dessa två saker med varandra. Gå till stolpen i närheten och klicka på den. Då böjer den sig. Välj tråden med magneten på och använd denna på stolpen. Din arm fiskas då upp och du svingas över till andra sidan. Gå vidare till nästa bana.

~ Bana 2 – Utanför slottet ~

Mål:
Klä ut dig till polis och ta dig över vallgraven.

Hur du ska göra:
Gå fram till de orange-vita konerna och plocka upp en av dem. Tryck sedan på de resterande konerna till dess att en färgburk blir synlig. Ta den. Gå sedan bort till den vita färgen i närheten. Använd färgburken på den vita färgen. Den vita färgen blir nu ljusblå. Doppa konen i färgen.

Gå sedan bort till lyktstolpen och börja klättra upp för den. När du står på den andra stången, klicka på den första stången för att plocka upp den. Använd sedan denna på hålet, i lyktstolpen, ovanför dig. Klättra upp ett steg och upprepa samma sak med den andra stången. Klättra sedan så högt upp du kan. Höj upp dig själv och klicka sedan på glödlampan i lyktstolpen.

Kombinera glödlampan med den målade konen. Ta sedan på dig denna "hatt". Gå bort till det hängande handtaget och höj upp dig själv igen. Dra sedan i handtaget. Du kommer att börja gå över bron, men allt går inte som planerat…

~ Bana 3 – I vallgraven ~

Mål:
Ta dig in i slottet.

Hur du ska göra:
Gå till silon till höger. Sänk ner dig själv (minska ner dig själv genom att dra dig neråt) och tryck på den lilla boxen under silon. Ändra den vänstra ratten till 2 och den högra ratten till A. Gå sedan uppför trappan. Ta den böjda metallbiten som står lutandes mot väggen uppe på trappan. Fäst den böjda metallbiten på stången som går bredvid trappan. Höj sedan upp dig själv och tryck på stången ovanför dig (den som du ändrade med hjälp av rattarna tidigare). Klättra längst bort till höger och ta det gula dörrstoppet som hänger där.

Lägg det gula dörrstoppet på rälsen framför dig. Klicka sedan på stången som går bredvid trappan, för att få den att dra till spaken på väggen. När vagnen har spårat ut så ska du klicka på den. Hjulen skruvas då av. Klicka sedan på dessa hjul när de står på spåret. När du sedan sitter på hjulen ovanpå rälsen så tryck ännu en gång på stången som går bredvid trappan för att klara banan.

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.