Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Häst & Ponny: Min häst

PC
Häst & Ponny: Min häst
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    2007
  • Utvecklare
    Mindscape
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 24/08 -08 21:34

När du har tvättat din häst med svampen, glöm inte att torka den med handduken. Annars kan den få svamp.

Klicka på tangenten "M" så kommer en karta fram. Där står det även ställen du kanske inte upptäckt.

Om du har ett föl och vill att den ska gå i passage i hagen (vilket jag tycker är väldigt gulligt) så gå till tävlingsängen, och vänd direkt efteråt. Då kommer den gå i passage vägen hem med dig, och du ställer ut den i hagen, går den ibland i passage och i stallet håller den in huvudet (väldigt vackert).

Ibland får jag "tråkigt" på spelet, man blir helt enkelt trött på att bara rida, handla, mocka eller rykta. Därför har jag några tips när man vill att tiden ska gå, eller om man vill att ens föl ska bli äldre så att man kan börja rida.

Efter ett tag blir hästen vuxen och du kan börja rida den. Om du rider bakom stallet, över en bro, kommer du till ett staket. Ser du att det är som en grind eller något? Den kan du hoppa över, så kan du rida en jätte mysig väg med mycket tidsfördriv på dagen vilket kan vara bra ibland.

Till sist ska jag bara tipsa om att man kan skriva roliga berättelser i dagböckerna. Jag hade till exempel gjort en häst med en ägare som var en kille, och en som hade en tjej. Jag skrev om att båda var hemligt förelskade i varandra. När spelet blir tråkigt är det altid en rolig sak att pyssla med! Man får också kolla så att dagarna stämmer, man kan ju inte skriva att dem pratade på den tredje dagen på tjejen, och kanske att dem pratade den tionde dagen på killen istället.

Fusket har betyget 9.5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 6 kommentarer:

Ida2000 den 23/07 -09 12:53
Hej! Jag har samma fel på mitt spel vet inte vad som fattas men det är något i datan man måste ha för att spelet skall fungera. Man kommer ingenstans när det blir sådär så jag brukar strunta i alla tävlingar av att hela spelet stängs ner.

kajsa_kaja den 30/04 -10 19:18
instrallera om spelet om det inte funkar på skönhetstävlingen jag gjorde det och då funkade spelet

Ida2000 den 20/06 -10 14:15
spelar ingen roll hur många gånger man installerar om spelet det funkar ändå inte. Så jag varnar alla köp inte detta spel för det funkar ändå inte.

kajsa_kaja den 12/07 -10 17:30
jag har instrallerat om det typ fem gånger

kajsa_kaja den 01/11 -10 13:51
kajsa13 är samma persoon som jag.jag glömde lösen om ni udra

hund_lover den 06/12 -11 17:28
Jag kan inte bli av med grepen när jag tagit den!!!!! Jag har tryckt på ALLA möjliga knappar men det går inte. Min häst är alltså i ur usel kondition :( och mår dåligt :((( Jag har installerat om spelet två gånger men det funkar inte :( Snälla svara på det här så är du bäst !!! //hund_lover

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.