Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Hemligheternas kammare

PC
Harry Potter och Hemligheternas kammare
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    KnowWonder
  • Antal ägare
    685
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 7.8

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Kristoffer23 den 02/04 -05 16:15

Här är några lönndörrar:

I korridoren med fängelsehålorna så finns det ett sorts fönster i väggen. Kasta Alohomora på det. Då kommer det fram en stenstaty.
Kasta Lumos på den. Då syns ett rum i golvet. Gå ner där. Kasta Skurge på den gröna geggan. Då öppnas gallergrinden framför er.
Där finns ett trollkarlskort.

I Snapes klassrum, (där man lär sig trolldryckskonst) där finns det en spricka i väggen. Kasta Alohomora på den. Där inne finns ett rum med gegga på golvet. Kasta Skurge på det. Ställ er på plattan. Sedan ska ni gå ut igen. Bredvid dörren har det kommit upp några stenpelare ur golvet. De bildar en trappa. Ovanför trappan finns ett rum med ett trollkarlskort.

I korridoren mellan entréhallen och stora salen finns en trasig tavla på en vägg. Kasta Alohomora på den. Bakom den finns ett rum med Bertie Botts bönor.

Utanför "huspoängsceremoni-rummet", så finns en symbol på väggen till vänster. Kasta Alohomora på den. Innanför finns ett rum med gegga på golvet. Kasta Skurge på det. Under finns ett spindelnät. Kasta Diffindo på det. Under finns ett rum med ett trollkarlskort.

Ovanför trappan i entréhallen ska ni gå till vänster. Där finns ett litet rum med en spegel. Kasta Alohomora på den. Bakom den finns ett rum med Bertie Botts bönor.

Ovanför trappan i entréhallen ska ni gå till höger. Där finns ett litet rum med en spegel. Kasta Diffindo på spindelnäten framför spegeln. Då öppnas spegeln. Bakom den finns ett rum med ett trollkarlskort.

Utanför Sponfify-utmaningen, så finns en liten trappa uppåt. Gå upp för den, så ni står i övre delen av korridoren. Använd trollstaven, och sikta högt upp på högra väggen, nära taket. Där finns en rektangulär ojämnhet i väggen. Kasta Alohomora på den. Då öppnas väggen och innanför den finns en trappa som ni ska hoppa upp till. På trappstegen finns grön gegga. Torka bort den med Skurge. Ovanför trappan finns ett litet rum med ett trollkarlskort.

Fusket har betyget 7.63 (19 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Bassan den 28/07 -06 11:59
Kunde de flesta. Du får 7.

VIKTOR963 den 04/01 -07 19:36
hallå!det där vet jag redan!det är enkelt!det är inte ett fusk!

peik den 13/08 -07 08:51
kan du skriva några koder ?

Stoffe7 den 26/12 -08 09:55
Det är kanske inte så enkelt för de som inte har spelat spelet flera gånger. Och det är visst ett fusk.

Jag vet inte om det finns några koder till HP:HK alls faktiskt.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.