Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guild Wars: Nightfall

PC
Guild Wars: Nightfall
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    27 Oktober 2006
  • Utvecklare
    NCSoft
  • Antal ägare
    106
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Tanker den 25/07 -09 00:27

Här är en guide om vad de olika professions är bra/dålig mot:

Ranger: Rangers har många attacker som avbryter andra, så de är bra mot många casters. Dom slår relativt mycket, men långsamt, och de är rätt dåliga på att hela sig själv. Har rätt bra armour

Paragon: Paragoner kan hela sig själv och andra med hjälp av skrik och uppgraderingar. Dom gör ofta så att ´dess lagkamrater slår mer, fast då måste de vara nära. Använder adrenalin, vilket är både bra och dåligt. Dåligt är att om man vill ha ett bra spjut MÅSTE man ha spear mastery. Deras attacker blir nästan alltid starkare med flera lagkamrater i närheten

Mesmer: Mesmers har många attacker som hämmar ens rörelseförmåga, är därför bra mot alla med närstridsvapen. Empathy och Backfire är attacker som skadar en när man attackerar eller använder skills. De kan också ta bort mana från fienden. Väldigt ineffektiv mot Warriors.

Dervish: Kan förvandla sig till olika "gudar". Använder lie, och fokuserar på att anfalla flera fiender samtidigt. De har hyfsad healingförmåga, och rätt bra armour. De kan även slöa ned fiender och använda ismagi (fast inte riktigt på samma sätt som Elementalister).

Warrior: Warriorn är den mest basiska närstridskrigaren (därav namnet). De har många attacker som gör att de kan komma till fienden snabbare, annars mest anfallsattacker och "shouts". De har jättebra armour, och har faktiskt hyfsad healingförmåga, men måste ofta ha en healer nära för att överleva. De kan använda tre olika vapen: Hamare, svärd och yxa.

Monk: Den här klassen är den första man tänker på när det kommer till healing. De kan också anfalla, då kallas de för Smiting monks, som använder eld och ljus. De har ofta svårt att hela sig själv, eftersom de har dålig armour, men är utomordentlig på att hela och, om det skulle behövas, återuppliva andra.

Elementalist: Elementalister fokuserar på mycket energikrävande attacker. Därför så kan dom få högst mana av alla på hela spelet. De kan utöva eld, vatten, jord och luftmagi. De har hyfsat armour, och eftersom de kan variera sig så, är de bra mot många olika, beroende på vilket element de behärskar.

Necromanticer: Necromanticers kan kalla upp odöda kompanjoner att slåss för dom, likaså stjäla liv från fienden. Deras starkaste attacker kräver ibland att de offrar lite av sitt eget liv för att göra stor skada på andras, därför är en just sån necromanticer bra mot Warriors, som tål mycket. De är starka just eftersom att istället för en fiende, kan du få kämpa mot fem!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.