Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Cabal

PC
Cabal
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    26 juni 2006
  • Utvecklare
    ESTsoft
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
4.6 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 09/01 -10 21:26

Hur man enkelt kommer igång i början.

Man börjar med att göra en gubbe, någon som man tycker verkar rolig eller som man spelat tidigare. Man ska börja med att göra alla uppdrag (quest) upp till level tio (tryck på knappen 'New Quest' för att se vart man hämtar uppdrag). När man nått level tio ska man göra den speciella Class Rank Questen. När man gjort det kommer man få 'combo' som fungerar som en attack, men gör att man kan anfalla med dina attacker snabbare. Därför ska man ha så många skills/attacker som möjligt (även i låg level).

Level nio är en bra level när man ska öka upp sina skills, de går ner snabbt och de har godkänd skada. Efter att ha fått combo-skillen är de bara såkallade 'normal quest' ända till level 20. Först i level 20 får man ett nytt Class Rank Quest. Då kommer man att få Aura Mode. I lite högre level kommer man att få 'Story Quest'. De är som en berättelse i quest, man ska hämta saker åt quest-givaren ta t. ex. skal från monster.

Sen är de bara att spela på, ska skriva upp alla saker man får av Class Rank Quester.
Level 10, rank up - Combo
Level 20, rank up - Aura mode
Level 30, rank up - Battle Mode 1
Level 40, rank up - Asral Board + Skapa guild
Level 50, rank up - Battle Mode 2
Level 60, rank up - 900 sek på buffskills
Level 70, rank up - Tillgång till fler dungeons
Level 80, rank up - Astral Bike
Level 90, rank up - Ny värld
Level 100, rank up - En andra sida på banken
Level 110, rank up - Längre tid på buffskills

Combo
Det kommer alltså fram en rad där de kommer åka en 'line' man ska trycka på attack-knappen för att få den att stanna och man ska få den att stanna i rätt fällt, attackerna blir automatiskt snabbare.

Aura Mode
Man kommer att bli starkare inom en och en halv minut när man gjort klart questen för level 20 får man välja mellan Fire Aura, aqua Aura, Land Aura och Lightning Aura. Det bästa är Fire Aura. Man kan inte använda combo samtidigt som man har aura igång.

Battle Mode 1
Något av de bästa man låser upp, man kan inte använda combo samtidigt på Battle Mode 1 heller. Men man blir väldigt stark för tillfället och har mycket lättare för att döda t. ex. en boss eller vanliga monster.

Board och Guild
För att skapa sin Board behöver man inte bara licensen som man får efter Class Rank Questen, man behöver själva boarden också. Den kan man köpa i aktionshuset för ungefär 50 miljoner. Guild innebär att man kan skapa en egen guilde, välja grupper i guilden och bjuda in andra spelare.

Battlemode 2
De är efter level 50 och efter Battle Mode 2 börjar det kännas bra att gå och levla. Battle Mode 2 är samma sak som Aura och Battle Mode 1 med tiden, 1.30 min. Men med Battle Mode får man något speciellt vapen (WA får lie, FS får supersköld, BL får klor, WI får orbs, FB får laserkastare och FA fpr pistoler). Allt har speciella funktioner och allt är något man kommer använda ofta.

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.