Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII

PC
Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    5 september 2003
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    388
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.1

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 11/09 -08 07:26

Hur du spelar som bäst

*****INFANTERI*****
1. Se till att alltid välja "class" noggrant efter vilka fiender du möter. Vid stora pansarslag rekommenderas Anti-tank. I annat fall rekommenderar jag Medic, som kan hela sig själva, har en medium-range medium-skada vapen, pistol och handgranater.

2. Om du möter många fiender - smattra inte slut på magget. Kasta hellre en granat, om inte annat så ta dig tiden att skjuta små bursts på 2-3 kulor. Din träffsäkerhet ökar då enormt.

3. Croucha hellre än pronea. Chansen för att bli upptäckt av fienden är mycket minde än när du står, och du kan lätt springa undan om någon skjuter med bazooka mot dig.

4. Om du möter en stridsvagn, försök att skjuta den i sidan, baken eller "magen", där den har minst pansar. Då behöver du bara skjuta hälften så många skott.


*****STRIDSVAGNAR*****
1. Stridsvagnen är en av de stryktåligaste enheterna i spelet. Men tänk på att aldrig vända dina fiender ryggen. Stridsvagnen tål mycket stryk i fronten och taket, men är mycket vek på sidorna, baken och "magen".

2. Om du möter infanteri, använd hellre k-pisten är kanonen. Kanonen är långsam och fiender kan hinna springa undan. Akta dig dock, k-pisten kan bli överhettad.


*****FLYGPLAN*****
1. Bombare är slöa och tunga och därför mycket utsatta om fienden följer dig med jaktflyg. Se därför till att gärna ha understöd av jakt från din egen sida, eller nära till en flygplats där du kan byta plan eller reparera. Om du har svårt att träffa med bombare, tryck på F9 när du sitter i cockpit. Du försvinner cockpit runt om dig och man ser bara skärmen med ett crosshair i mitten. Flyg mot ditt mål och släpp bomberna. Direkt när du har släppt dem, tryck på F11 varpå planet visas framifrån. Stig lätt uppåt så hinner du lagom se var bomberna träffade. Efter lite övning på detta sätt kommer du lätt att kunna bomba vad som helst.

2. Jaktflyg är små och lätta och designade för att slå ut fiendens bombflyg eller stridsvagnar. Försök INTE bomba luftvärn med dem.

3. Om du landar och håller på att krocka - hoppa då ut ur planet, det kommer då att tvärbromsa och stanna några meter längre fram.

*****BÅTAR*****
1. Gå inte för nära land med dem - går du på grund kommer du aldrig loss.

2. Båtarnas kanoner är långsamma och skapade för att användas som artilleri eller skjuta ner fiendebåtar.

3. Båtarna är nästan chanslösa mod bombflyg, framför allt om dessa har torpeder. Se till att ha flygunderstöd som kan skjuta ner fiendeplan.

4. Ubåten är en effektiv lönnmördare. Gå ner under ytan och styr med radarn mot fiendens fartyg. När du är i närheten, gå upp till ytan, avlossa torpederna. Tänk på att torpeder är extremt långsamma och kan missa om båten rör sig! Tänk också på att torpederna alltid avlossas från ubåtens för, inte från periskop siktet. Håll alltså alltid fören mot målet. Så fort du har skjutit av dem, så gå ner under ytan igen och smyg iväg. Fiendejagare kan leta efter dig och släppa sjunkbomber där dem tror att du är. Innan du går ner under ytan, tänk på att ubåten har ett begränsat syreförråd och måste upp till ytan för att fylla på nytt.

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

mmorpg den 21/12 -08 16:29
kan man ha ubåtar i singelplayer och på vilken bana

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.