Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Axis And Allies

PC
Axis And Allies
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    TimeGate Studios
  • Antal ägare
    38
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9

Fler fusk

Tips

Inskickat av elgh91 den 28/01 -07 00:46

tjena tjena, jag har 2 st tips till axis and allies. Det första är hur man får 99999 i pengar och det andra är hur man får fullt i xp, (man kan ha högst 5000 xp).

Gör så här på det första: tryck på enter eller retur, sen skriver ni in swissbank 99999 (OBS, det måste vara ett mellanslag mellan sissbank och niorna), tryck sen på enter eller retur.

Det andra går till så här: tryck på enter eller retur, skriv sen fieldpromotion 5000 (OBS, det måste måste vara mellanslag mellan fieldpromotion och 5000), tryck sen på enter eller på retur.

PS: fieldpromotion 5000 om och om igen så tryck först på enter eller retur, skriv sen fieldpromotin 5000, markera fusket, tryck sen Ctrl C, sen trycker du på enter eller retur, och sen när du måste ha mer xp så trycker du bara på enter eller retur, sen trycker du på Ctrl V, då kommer fuket fram och då behöver du inte skriva om hela fusket varje gång.

Jag har ett litet tips till, det går till så här: innan du ska använda fusk så pausa spelet genom att trycka på pause/break. (den knappen ligger uppe i högra hörnet)

Så det var mina tips till axis & allies
hoppas dom funkar för er :)

Fusket har betyget 4.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.