Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Attack of the saucerman

PC
Attack of the saucerman
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Psygnosis
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.7 6

Fler fusk

Guide

Inskickat av kallej den 27/08 -06 22:00

När du har klarat bossen på bana 13, kommer du till en bana med apor som har någon grej på huvudet, håll in alt och gå åt sidan, sen åt andra sidan och skjut på samma gång. Då blir det lite lättare.
När du ser en apa som är fångad i en bur på samma bana, så ska du släppa den fri genom att gå/skjuta på spaken.
När apan släpps fri av dig så blir det lite prat. Du kan hoppa över den biten om du vill.
När du möter trollgubben på bana 13 är det bra att ha mycket exploading bombs. Skjut dem på trollgubben så fort du får chansen. Det är också bra att vara på ett ställe där trollgubben inte kan skjuta spöken på dig så enkelt. Efter den banan och en till kommer du till en bana, och i slutet av den banan, så kommer en slags gubbe i ett rymdskepp, den gubben är det också bra att skjuta bomber på. Tills slut kommer han att kracha i väggen, och då ska du hoppa ner i hålet som han krachade i.

När du är på bana 6, med bodysnatchers, kan det också vara bra med bomber. Det kommer att ta ganska lång tid att döda en bodysnatcher med vanliga skott. sen kommer det en kille som kastar armar och ben och andra saker på en. Då ska du springa till en bäck som finns i närheten. Hoppa i bäcken, hoppa sen upp på andra sidan. killen som kastar saker kommer då att följa efter dig i bäcken, men han kan inte komma upp igen. Då är det bara att kasta bomber på honom tills han dör. Då blir han en nyckel till ett labb som som finns i närheten. Gå till labbet, låt ed prata framför dörren (annars försvinner nyckeln). Och då kan du gå in.

jag tror dem flesta vet det här, men jag skriver det till dem som just har kommit till 6:e banan t.ex.=)

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.