Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











America's Army

PC
America's Army
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 augusti 2002
  • Utvecklare
    U.S. Army
  • Antal ägare
    131
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av Robin_4472 den 24/02 -07 18:25

Jag vill inte riktigt kalla det Guide, men det passade bäst. Det är mer en sammanfattning om vad man gör på träningarna, OBS, jag går inte igenom svaren på de skriftliga proven eller nåt sånt. Denna guiden är för Version 2.8 Coaliation.

Basic Training.

Marksman: Skjutbanan, där du ska försöka träffa 24 eller fler mål med M16A2. Bonus: Träffa 34+ för att låsa upp Advanced Marksman.

Eagle tower obstacle course: Här ska man ta sig igenom en hinderbana uppe i ett torn utan att trilla. Men det är praktiskt taget omöjligt att trilla.

US Weapons: Här får du träna med M249 SAW LMG, M203 Granatkastare och rök, flash och frag granater. Man kan bara springa förbi allt ifall man vill.

McKenna MOUT: Här ska du ta och skjuta pricktavlor med bilder av terrorister, soldater och civila. Undvik soldater och civila. Är du osäker på vad som är vad så kan du se alla terrorister bakom disken där man lär sig om vapnerna. Försök få så bra tid som möjligt, med så lite "Friendly causalties" som möjligt.

Advanced Marksman training (Ifall du fick 34+ på marksman).

M24 Sniper Rifle: Du ska skjuta en VIT måltavla. Du har lite förberedningstid först. Då kan du lägga dig ner, trycka på "H" för att fälla ut stödet, och leta upp målet.

M82 Barret: Detta testet är som M24 testet fast du ska skjuta en Mortargranat. Du har förberednigstid här också, och ska man göra samma sak som innan.

Airborne training.

50" tower: Du kommer bli upphissad av en lyfkran som håller i din fallskärm. Sen släpper den dig, och du ska landa. Lätt, men glöm inte, titta rakt fram och tryck på "F" innan du landar.

Night Jump: Du kommer att åka i ett transportplan i natten. Instruktören kommer räkna ner, och sen hoppar soldaten, du behöver bara styra fallskärmen mot en måltavla ritad på marken. Landa så nära mitten som möjligt. Ett tips: Håll in "W" nästan hela tiden (Tror jag, minns inte vilket håll, eller ifall det var tryck inte). Glöm inte, tryck på "F" innan du landar.

Medic Training.

Inte mycket att skriva, Först en film, sen ett skriftligt test. Samma sak tre ggr, fast olika filmer.

Field Training: Du är ute vid ett litet läger, och hör en explosion. Tre frivilliga har spräng en bil i luften och stod brevid, för att du ska ha någon att träna på. Du måste ta den mest skadade först, men det är enkelt. Börja med han längst till höger, sen mitten och sist vänster.

SF Training.

SF AVID (Tror jag den hette): Skriftligt test, läraren pratar lite, du får gå runt och kolla på några skyltar med info om olika fordon. Sen visar han några bilder, och efter varje bild ska du svara på två eller tre frågor om den.

SF Whatever (Minns inte vad den heter): Du ska smyga dig förbi några vaktposter, genom tre punkter och blinka med headlightsen på en Humvee. Jag har inte klarat den än.

Special training (Jag kallar den det).

Javelin training: Du ska träna med en Javelin Pansarvärnsvapen. Först i en virtuell värld genom siktet, sen frivilligt i en öken eller nåt sånt på riktiga fordon.

Humvee Training: Du ska köra igenom en bergsbana, sen kommer du att byta position till kulsprutan. Du måste skjuta några mål innan föraren hinner köra färdigt en kort bana.


Det var allting. Än en gång, jag kallar den inte riktigt guide, men det var det som passade in bäst.

Fusket har betyget 6 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Robin_4472 den 25/02 -07 16:37
Jo, men ifall man är osäker ifall man vill ladda ner det eller inte

Basse den 26/02 -07 18:29
Exakt, Olger. Jag blev iaf. 100%, JAG SKA LADDA NER DET!

Tack för tipsen, mycket inspirerande..

*Letar efter download-länk..*

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.