Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











No More Heroes

Nintendo Wii
No More Heroes
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2008
  • Utvecklare
    Grasshopper Manufacture
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 19/04 -08 09:54

Det här är en bossguide som tog mig två veckor att göra. Hoppas ni gillar den och att den gör nytta!


Rank: 10 Death Metal
Svårighetsgrad: 1,5 / 10
Detaljer: Inga svårigheter här. Undvik alla slag ifrån Death Metal och peppra på med egna slag när han har försökt att slå dig ett tag. Att förvirra honom är knappast någon idé. Han tar emot de flesta smällarna som du försöker förvirra honom med. När mer är hälften av hans liv har gått åt, så kopierar han sig till tre exemplar. Röj enkelt undan alla fejkade kopior, ta den riktiga och slå ner honom. Det här är en boss som alla bör klara av!




Rank: 9 Dr. Peace
Svårighetsgrad: 3 / 10
Detaljer: Dr. Peace har två revolver som han är beredd att ge allt med. När han skjuter på dig, håll inne Z-knappen. Du kommer då att skydda dig emot alla skotten. Har du lite med batterier på svärdet så kan du faktiskt springa runt honom så att han missar alla skott också.
När du väl har kommit fram till honom så ge allt du har mot honom. När han laddar upp för sitt specialskott gå runt honom. När han snabbt vänder sig om för att skjuta dig med sin specialare så tryck snabbt på vänster eller höger styrkors på Wii-remoten. Var du snabb nog så missar han dig. Lite som vilda västern , va? Vem som drar snabbast.




Rank: 8 Shinobu
Svårighetsgrad: 4 / 10
Detaljer: Shinobu är både stark och smidig, så se upp för hennes attacker. Men hon tål inte så mycket. Skydda dig själv och slå till när hon har sänkt ner sitt svärd. Se upp för hennes specialare, de suger en hel del liv!
Tryck sedan inte på A-knappen hela tiden. Utan vänta tills hon har sänkt ner svärdet som sagt.




Rank: 7 Destroyman
Svårighetsgrad: 6,5 / 10
Detaljer: Destroyman, som är en vanlig brevbärare. Vänta lite… Vad snackar jag om, egentligen? Superhjälte, menar jag ju. Glömde nästan bort att han byter om och allt det där. Hursomhelst. Destroyman har endast specialattacker att komma med. Han har attacker som Destroy Cannon, en enda stråle som riktas mot dig, Destroy Beam som vrider 180 grader runtom banan. Destroy Spark, är en elshock som du ska undvika i närstrid, och till sist Destroy Pow. En våg av el som skapas när han slår till i marken.
Undvik alla dessa attacker till varje pris! Travisk kan endast blockera Destroy Beam, men chansa inte allt för mycket. Gör kontringsattacker mot honom efter varje specialattack som han har avslutat, och då kommer det att gå vägen för dig ska du se. Men dina kombinations attacker varar inte så länge, för han skyddar sig till slut. Därför kan du försöka med att förvirra honom. När han har hälften av sina liv kvar så kommer han att utlösa en reaktor som gör att både han och några rekvisitor åker upp i luften. Det enda som han nu kommer att göra är Destroy Cannon och en ”dykningsbomb” mot dig. Se upp för dessa attacker när du är på väg till en av de här knapparna som måste förstöras för att Destroyman ska landa på fötterna igen. Fortsätt då med samma taktik som innan mot honom.




Rank: 6 Holly Summers
Svårighetsgrad: 6 / 10
Detaljer: Holly är som du kanske förstår en militär. Hon är endast defensiv, så attackera henne endast efter att hon har gjort en specialattack eller när hon laddar upp för att avfyra missiler. Men när hon laddar upp för missilerna så kan du göra skada på henne genom att trycka på A-knappen hela tiden. Utan när hon laddar upp så ska du hålla inne A-knappen så att du laddar upp inför en enda stor attack. Släpp A-knappen när hon har avfyrat missilerna för att ge henne redigt med spö. Tänk sedan på var du går när Holly springer iväg  för att antingen fylla igen ett hål eller gräva ett nytt. Det kan vara så att om hon endast står där, så kan det finnas ett igengrävt hål rakt framför henne. Undvik detta genom att gå runt Holly och sedan slå på. Ifall du har hamnat i ett hål så skynda dig att trycka på den knapp som det visas, eller den rörelse. Holly kastar ner en granat i hålet som skadar hyfsat bra.




Rank: 5 Letz Shake
Svårighetsgrad: 0 / 10
Detaljer: OBS! SPOILERS!
Det blir ingen match… Se filmen.




Rank: 4 Harvey Moiseiwitsch Volodarskii
Svårighetsgrad: 7 / 10
Detaljer: En magiker med två enhörningshorn i olika färger. Hur svårt kan det vara?
Harvey är faktiskt riktigt bra. Först och främst så är han rätt så defensiv, så attacker honom när han har gjort sin specialattack utav duvor eller när han håller på att ladda upp inför specialare. Men när han laddar upp inför den så håll inne A-knappen till en enda stor attack, vanliga A-knapps-slag tar inget… Var också beredd efter att du har slagit honom ett tag. Dina kombinationer är inte alls många och han kontrar riktigt snabbt efter dina slag! Var då beredd min tummen på styrkorset som sitter på Wii-remoten, för att hoppa åt sidan och undvika. Harvey kan även göra allt uppochner. Tänk då tvärtom när det gäller att gå. Sedan så stänger han in dig i en sådan där låda som magiker har. Ta dig snabbt ut genom att skaka eller trycka de anvisningarna som poppar upp. När du väl är ute igen så upprepa samma taktik mot honom.




Rank: 3 Speed Buster
Svårighetsgrad: 4 / 10
Detaljer: Speed Buster och hennes dödsföraktande maskin är ingen match ens! Eller? Nåja, har du försökt att bara springa rakt fram och ta emot strålen med ditt svärd, så får du nog hålla på tills ditt pixel-hjärta är slut. Vad du ska göra är att röra dig i de förstörda byggnaderna på vänster och höger sida. Hon skjuter endast i mitten med sin maskin, du kommer att få pendla mellan båda sidorna, tro mig. Om du är orolig för att du har missat skattkistor med med Trading Cards i, så kan du bara lugn. Det finns två, och de befinner sig på höger sida, en längst fram och en långt bakåt. När du har kommit längst fram så märker du kanske att det inte finns något skydd längre, då ska du gå vänster sida. Ser du lyktstolpen? Slå ner den. Den kommer då att träffa Speed Busters maskin som då går sönder.
Avsluta henne!




Rank: 2 Bad Girl
Svårighetsgrad: 8 / 10
Detaljer: Bad Girl får du se upp med. För det första är hon riktigt stark, för det andra så får du inte in så bra kombinationer på henne och för det tredje så har hon grymma specialattacker! Så vad ska jag göra, då? Kanske du tänker. Du ska gå till anfall efter att hon har försökt att slå dig ett tag, när hennes slagträd är nere på marken har du en chans. Men det här ger cirka 2 slag bara. Så gå till attack mot henne med ett uppladdat slag som du gör genom att hålla inne A-knappen, när hon antingen har laddat in i halvvägs av en av sina specialare eller när hon går och ”väntar” på dig, hur man nu ska uttrycka det…
När mer än halvvägs av hennes liv är utsuddade så kommer hon att tända på eld på slagträt. Undvik, för det tar ganska stor skada bara av ett slag. Sedan så varnar jag dig bara! Gå in på det som så många andra gör! Hon kommer att lossas gråta och lägga sig ner ibland, gå inte ens fram till henne eller försök till att slå henne! Hon kommer att fälla dig och slå ihjäl dig så att du måste börja om striden emot henne. Och det vill du väl inte?
Som du kanske har märkt så brukar dina liv vara riktigt låga efter några slag ifrån Bad Girl. Använd de lila lådorna som har liv, men inte för snabbt eller för sent. Håll inne Z-knappen för att skydda själv och undvika slag. Må kraften vara med dig…




Rank: 1 Dark Star
Svårighetsgrad: 8,5 / 10
Detaljer: Efter att ha kört över Star Wars-piloter med din motorcykel på motorvägen, undvikit en dödsföraktande stråle, tagit sig igenom den mystiska skogen så är det äntligen dags för Travis Touchdown att besegra rank 1, ”Dark Star”. Eller Jeanne, då, eftersom… ja, du såg ju filmen. Jeanne är helt klart den snabbaste och smidigaste bossen någonsin. Du kan, om du har väldigt tur, få in en träff genom att bara trycka på A-knappen hela tiden. Ifall du gör det, så förtjänar du en applåd! Vad du ska göra mot Jeanne är att kontra efter att hon antingen har gjort en specialare, eller när hon har försökt att slå dig, när hon precis är klar så ska du gå på henne menar jag. Det här är inte alls effektivt! Utan använd uppladdade attacker när hon försöker slå dig, kommer rusandes emot dig eller när hon är halvvägs in i att ladda upp en specialattack. Tro mig, det här är det enda som man nästan kan göra mot henne. Eftersom du behöver mycket batterier på svärdet till dessa attacker så tipsar jag dig om att använda svärdet ”Tsubaki Mk-III”. Den har oändligt med batterier, ifall du har uppgraderat den fullt ut, och är mycket smidig att använda. Har du den inte? Vad väntar du på? Åk ner till labbet och spendera $999 999 för att få tag på den! Men kom ihåg att motorcykeln är stulen… Kom också ihåg alla taktiker mot Jeanne och skydda dig med Z-knappen när det behövs. Det var ju trots allt hon som dödade din far! Lycka till med lönnmördandet, och sikta mot toppen av ranking-listan!

Fusket har betyget 9.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.