Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metroid Prime 3: Corruption

Nintendo Wii
Metroid Prime 3: Corruption
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 oktober 2007
  • Utvecklare
    Retro Studios
  • Antal ägare
    87
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 9

Fler fusk

Guide: Alla Energy Tanks

Inskickat av Fuska-nu den 23/03 -08 12:22

==-Energy Tanks-==

Följande är en guide på vart och hur du hittar alla Energy Tanks på Metroid Prime 3: Corruption.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

#.01
Planet: GFS Olympus
Region: N/A
Rum: Ventilation Shaft
För att få tag på: När du i början av spelet flyr ifrån översvämningen av Crawlmines i Xenoresearch Lab, ska du gå till ventilationen. Rulla igenom ventilationen och du kommer att stöta på en Energy Tank. Den går inte att missa!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

#.02
Planet:  Norion
Region: N/A
Rum: Substation East
För att få tag på: Denna får du genom att ta dig vidare på banan. Dra bort allt bråte som är ivägen för en liten Morph Ball-tunnel. Gå in i dörren som är på din högra sida och vid din högra sida igen i rummet finns en liten Energy Tank i en annan Morph Ball-tunnel. Den går inte att missa!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

#.03
Planet: Bryyo
Region: Cliffside
Rum: Reliquary II
För att få tag på: Efter att du har tagit dig igenom dörren med en orange och grön drake på så ska du gå in i rummet. Dra bort blocket som är i vägen för Morph Ball-tunneln (måste dras 3 gånger för att dras bort).  Rulla in som Morph Ball och rulla bort mot den högra sidan. När du väl kommer ut så ska du gå in i dörren som är rakt framför dig, sedan svävar en Energy Tank där inne som väntar på att bli tagen!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

#.04
Planet: Bryyo
Region: Cliffside
Rum: Ruined Shrine
För att få tag på: Vid botten av rummet ”Ruined Shrine” finns det en Golem arm som ligger på marken. Lägg en bomb vid en av sprickorna i armen för att få syn på en Energy Tank som sedan kan tas.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

#.05
Planet: Bryyo
Region: Thorn Jungle
Rum: Vault
För att få tag på: I de överväxta ruinerna finns det hemliga gånger (rummet innehåller 2 fiender). På väggarna finns det bägare med gul gel där det växer ut kristaller som också är gula. Skjut missiler på dem för att spränga dem. Bakom en av dem, närmre bestämt den åt höger, gömmer sig en väg till Vault. I rummet gömmer sig en Energy Tank.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

#.06
Planet: Elysia
Region: SkyTown
Rum: Steambot Barracks
För att få tag på: Besegra Steambossen för att få tag på denna Energy Tank.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

#.07
Planet: Elysia
Region: SkyTown
Rum: Arrival Station
För att få tag på: När du väl har fått Boost Ball, leta upp gripvägen, alltså där du kan åka över med Boost Ball-funktionen. Gå upp där. Aktivera sedan kanonen genom att boosta omständigt i en cirkel, och bli iväg-skjuten till satelliten i närheten. Energy Tanken befinner sig några steg ovanifrån här.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

#.08
Planet: Elysia
Region: Eastern SkyTown
Rum: Xenosearch A Lift
För att få tag på: När du har fått tag på Seeker Missile så ska du enkelt på flykten tillbaks ta sönder en av kapsylerna som innehåller en Energy Tank med hjälp av din nya uppgradering.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

#.09
Planet: Bryyo
Region: Cliffside / Thorn Jungle
Rum: Machineworks Bridge
För att få tag på: Orsaken till varför regionen är gjord som den är beror på att bron mellan Cliffside och Thorn Jungle. Hursomhelst, ser du vägg-hopps-ytorna? När de närmar varandra ska du snabbt göra Wall Jump-hoppen uppför dem och få tag på Energy Tanken längst upp.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

#.10
Planet: Pirate Homeworld
Region: Research Facility
Rum: Scrapworks
För att få tag på: När du kommer in till detta område ifrån Scrapvault så ska du gå rakt framåt. Hoppa sedan över till det röda området. Passera igenom det och klättra uppför plattformarna. Kom till slutet, ta sedan den övre gången och dubbel hoppa till denna Energy Tank när du ser den för att ta den.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

#.11
Planet: Elysia
Region: SkyTown
Rum: Zipline Station Charlie
För att få tag på: Ta Spider Ball banan som binder sig samman med en del av det här rummet med det andra. Runtom mitten, där du måste passera de elektriska sakerna, finns det en del av magnetiska räcken som är en form av en cirkel. Dubbel hoppa till den för att hitta en Energy Tank, som du kan få tag på genom att hoppa igen eller att hoppa på den under ifrån.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

#.12
Planet: Bryyo
Region: Ice
Rum: Tower
För att få tag på: Hitta en Spider Ball bana vid nedre delen och följ den. Det kommer att vara massor av förhinder som t.ex kommer att göra Bomb hopp, genom att använda Boost förmågan på många ställen. Så håll ut när de bombar obstruktionerna men i slutet hittar du en välkänd Energy Tank!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

#.13
Region: Pirate Homeworld
Region: Research Facility
Rum: Metroid Creche
För att få tag på: Använd den sista Spinnern här, gå in i Morph Ball-tunnlarna och leta efter en Spider Ball bana någonstans ovanför dig. Ta den, ta sedan den sammansatta banan i slutet, där du kommer att hitta en denna Energy Tank.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

#.14
Planet: - (Gaflar System)
Region: GFS Valhalla
Rum: Munitions Locker
För att få tag på: Här måste du slösa en av dina Energy Cells för att öppna en blå dörr från Junction A. Det var allt!

//Lycka till, Eric_93!

Fusket har betyget 8 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.