Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Nintendo Wii
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    16 oktober 2009
  • Utvecklare
    Sega
  • Antal ägare
    41
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Slalom

Inskickat av Huzza den 29/12 -09 20:10

Jag ska ge lite tips inom "Alpint - Downhill".

Det viktiga i loppet är att du får en bra start och försök att alltid vara så nära käpparna så möjligt. Du ska helst åka på en av dem (står som tips i spelet).
När jag gjorde mitt lopp som blev det 20 bästa i Europa och 32 bästa i världen fick jag till nästan ett perfekt åk.

*Att nudda käpparna
Man kan tro att det inte är viktigt att inte nudda käpparna utan att det räcker att köra mittemellan, det är fel. Du kan förlora säkert 20 sekunder om du struntar i att köra på käpparna. Det är alltid viktigt att ta käppen mot den närmaste vägen. Man ska försöka att svänga så lite som möjligt

*Hur ska man göra för att inte tappa farten?
Det är viktigt att du inte gör för grova svängar, men det finns dock tre väldigt grova svängar i banan då du måste svänga ganska grovt. När du svänger grovt tappar du fart, men det är bättre att svänga grovt än att åka ur.

*Vilken karaktär ska man välja?
Det är helt upp till var och en. Men jag väljer Sonic eftersom han åker så snabbt man kan och svänger bra. Tycker man det går för fort och att det är svårt att svänga kan man välja Shadow som också är snabb men svänger bättre.

*Det perfekta åket:
Du ska helst komma iväg precis när det står "Go!" och träffa de 3 första käpparna i början (minst) så du får lite extra fart. Efter du har gjort en grov sväng är det ganska viktigt att du träffar fler käppar eftersom man tappar fart och snabbt behöver få tillbaka den. I slutet av banan går det förhoppningsvis väldigt snabbt och det kan vara svårt att köra på käppar. Då kan man göra lite som man känner.

*När ska jag använda boostern?
Jag brukar använda boostern(A) i slutet av banan precis innan det sista hoppet, men det funkar också bra att använda efter en grov sväng istället för att köra på många käppar.

Detta är mina rekomendationer, för mig funkar detta väldigt bra, men det är inte alls säkert att det funkar för dig lika bra. Ta gärna kontakt med mig om du vill ha mer info och tips.

Fusket har betyget 3.67 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.