Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman DS

Nintendo DS
Rayman DS
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 mars 2005
  • Utvecklare
    Ubisoft, Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    41
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 7.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av unown den 04/10 -07 14:35

Andra masken banan är rätt svår men det här kanske hjälper:

I början glider du bara ner till marken där kommer en pirat döda han och gå vidare. Skjut på plåstret en gång då kommer en ring ta tag i den och åk till marken.

Vill du få en guldhandske skjut på ett annat plåster som du bara kan se efter du svingat dej åk upp och ta handsken. när du går in i grottan så kommer en pirat komma skippa han om du vill du kommer kanske se en sten trappa från där piraten stod men för å komma dit måste du ha ett plommon.Du hoppar på klyftorna nära varan där kommer du hitta ett plommon det kan du åka tillbaka med och hoppa upp på den klyftan då kommer du till en bur.men där du hittade plommonet ska du åka under nätet.

När du är klar där ska du ta ett nytt plommon och flyta med lavaströmmen. Om man åker uppströms så kommer man till ett palats där finns bara burar och lums. När du åkt medströms en bit kommer en pirat hoppa in i hålet i klyftan.
Då om du går uppåt på bron kommer du till där piraten stod.
Om du går neråt hittar du ett håll glid ner till det. Då hittar du ett plommon det ska du åka på neråt.

Efter det kan du hoppa av men du ska längre ner, då hoppar du in i hålet sen ska du ta det orange klotet.Bär med dej det hela vägen då kommer du till en kammare kasta klotet på den orange pyramiden.
Hopa in i stenen som har ändras då kommer du ut där du kunde hoppat av förut. Glid ner igen och ta det blåa klotet (finns långt fram).

Ta det och kasta det på den blåa pyramiden. Hoppa sedan upp på stenhuvudet hoppa av innan du är under lavan gå upp för trappan och klart.

----------------------------------------

Har du problem med banan med små raketer som man ska rida på?

Om du kommer till din sjuka kompis, men inte längre då ska du gå till träskbanan (tredje banan). Då i början finns det en stock, gå upp för den då kommer det vara en liten gubbe där.

Prata med han då kommer du till en annan bana om du har kommit till din sjuka kompis klara banan och gå sedan till din sjuka kompis.

Och du kan komma vidare.

/ unown

Fusket har betyget 6 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.