Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Castlevania: Order of Ecclesia

Nintendo DS
Castlevania: Order of Ecclesia
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 februari 2009
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Stewiee den 23/02 -10 11:37

Boss #3 (Brachyura):
När du hoppar uppåt så ställ dig först högst upp till vänster plattform (den som bara har en plattform över sig, sedan tak) och vänta på att den nedanför inte har Brachyuras ben på sig. Därifrån ska du kasta yxor (Ascia Glyph) i duckande ställning (stå så nära väggen som möjligt också). Akta dig för bubblorna om de kommer för nära. När Brachyura blir röd så kommer den att "slå" på den plattformen. Akta då dig om du vill... Fortsätt så och hoppa uppåt i tornet.

Högst upp i tornet finns det två utrymmen vid sidorna. Gå in i ett av dem. Det finns en liten springa där du kan hoppa upp igenom. Gör det och gå sedan in i mitten och klicka på nedåtpilen. Då kommer hissen att bokstavligen krossa Brachyura.

För att sedan få glyphen Luminato så ska du åka upp igen sedan gå till vänster/höger. Använd sedan Magnes (magnet-glyphen) för att skicka dig uppåt. Sedan sug in glyphen och du har den! Luminata skapar två eldbollar som cirklar runt Shanoa (om du står stilla) och åker längre och längre ut. Den är väldigt effektiv när du möter flera fiender som står nära varandra.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.