Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ben 10: Protector of Earth

Nintendo DS
Ben 10: Protector of Earth
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 oktober 2007
  • Utvecklare
    D3, 1st Playable Prod.
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av jak123 den 10/06 -08 00:00

Hej här kommer en guide till 2 bossar. Animo och Vilgax.


Animo: Han kommer vara en jättestor apa och försöka slå dig men han kommer att klättra upp i ett utav tornen sen efter ett tag. Då ska man slå på tornet så att han ramlar ner och blir knockad för ett tag då ska man slå honom. Så fortsätter man tills han är död.

Vilgax: Han kommer att börja med att vara jättestor. Som tur är finns det två generatorer vid sidorna. Den till vänster kommer att börja lysa då ska man förstöra den. Sen blir han liten då ska man börja attackera honom. Men han kommer att försöka "dasha" på dig. Akta dig då. Sen kanske han börjar att skratta då ska man akta sig för då piskar han med piskan. Sen efter att du har slagit en tredjedel av hans liv ungefär så blir han stor igen. Då kommer generatorn till höger att börja lysa. Förstör den så blir han liten igen. Då kommer han att flyga upp en liten bit och då tycker jag att man ska dasha uppåt två gånger med xlr8 så man inte blir skadad sen håller man på så och attackerar när man kan ända tills han dör.

Så det var allt

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

tyar34 den 29/12 -08 11:20
man ska inte slå på tornen på animo utan det finns en knapp som man går på så att han rammlar

wowpalyer den 12/02 -09 13:56
du glömde en sak -.- att han kommer börja flyga då ska man va canonbolt sen när han gör blixt i marken då är det rankan (vet ej vad han heter) så ska man hålla på efter en stund så vinner man -.- jag bärättade det svåraste så du vet

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.