Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Ghost Recon 2

GameCube
Tom Clancy's Ghost Recon 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    03/15/2005
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 7.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 05/06 -05 17:26

-|Walktroug Guide for dummies; (bana 1), av kramgogo:|-

Du kommer starta första banan, ute i en djungel/skog. Smyg dig sakta framåt och håll utkik på din högra sida.

Så snart du ser ett vakttorn, så ta fram din ljud-dämpade pistol, och skjut vakten som står i tornet i huvudet. Byt sedan vapen till ditt, automat gevär och skjut de vakter som befinner sig på marken, strax under tornet.

Så fort du blivet upptäckt av de vakter som finns på marken, så kommer två nya vakter att komma till tornet. Skjut dem så fort du kan, fortsätt sedan vidare. Var med på att det kan stå en vakt gömd, bakom någon sten eller dylikt.

Gå sedan upp för trapporna och fortsätt upp på bron. Smyg dig sakta fram på bron, och ställ dig intill kanten av berget. Titta fram runt bergskanten och skjut vakten på din högra sida, det kommer komma en/några till, och direkt när du skjutit dem så spring upp för bron, och skjut fienden som sitter gömd bakom en låda på din högra sida.

Efter det så fortsätt framåt i banan, snart kommer du stöta på några vakter till, så göm dig i busken som finns strax framför dig, och skjut dem utan att de ser dig. När du dräpt alla fiender i basen, så kommer dina lagkamrater att stanna i basen för att vakta den.

Gå sedan framåt till stupet som finns lite längre fram, här uppifrån har du en perfekt utsikt utöver slaget som pågår nedanför berget. Skjut alla fiender du har möjlighet att skjuta här uppifrån.

Spring sedan ner och skjut resten, men se upp för detta kan vara riktigt svårt. När du skjutit alla så kommer bron att bli bombad, och den kommer då falla ner över stridsvagnen.

Efter det så ska du leda en av dina vänner, till ett fiendeläger lite längre bort. Där ska du utplåna alla vakter fortsätt sedan upp i bergen på lägrets högra sida.

När du kommer tillräckligt nära så kommer din kompis att bomba den sista stridsvagnen, och efter att han har gjort det så har du klarat banan =)

Lite senare kommer mer guider till de olika banorna =)

Fusket har betyget 5.5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.