Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 4

GameCube
Resident Evil 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    113
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 07/08 -05 18:48

Här kommer lite tips omkring den bästa (enligt mig) vapenuppsättningen.
OBS! Denna inkluderar inga supervapen. Har du supervapen behövs knappt något annat vapen.

Pistol: Red-9 med armstöd. Med en fp (firepower) på 6.5 (exclusive),är denna pistolens motsvarighet till Strikern, armstödet tillför mycket då det blir lättare att skjuta konstant på samma punkt hela tiden.

Hagelgevär: Striker. Med 100 i kapacitet är detta vapen som en ammunitionslåda och vapen i ett. Den får även 12 i fp som max, jämför Riot guns fp på 10 med exclusive, som du måste betala 100,000 för.

Sniper: Semi-Auto Rifle. Med en eldhastighet på 0.80 sekunder och en fp på 15, är denna bättre än Rifle, med en fp på 30 och eldhastighet på ca 2-3 sekunder, är Semi-Auton bättre då en fp på 30 är onödig, och eldhastighet är viktigare.

Magnum: Jag kör med Handcannon (Inte exclusive), men har du inte låst upp den så är Broken Butterfly bästa valet. Magnums är till för att skjuta kraftigt, inte skjuta snabbt. Denna får 50 i fp, Killer7 får 35. (Killer7 har ingen exclusive).

TMP: Helt onödig. Den får 1.8 i firepower, och då är det bättre att köra med din pistol. Detta vapen skjuter slut på ammo väldigt snabbt, och det blir svårare att sikta. Som sagt, skippa denna.


Detta är min vapenguide! Du får självklart köra med vilka vapen du vill, och har du supervarpen som Chicago Typewriter, Handcannon (exclusive) eller Infinite Rocket Launcher, så är denna guide överflödig. Det enda som behövs då är en sniper.

Tack och hej. :D

Fusket har betyget 7 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Darksplitter den 23/03 -08 12:04
Blacktail, killer 7 och TMP är bra blacktail dödar snabt om man uppgraderar och killer 7 är snabb ann skjuta med och kan få fiender att flyga skit lätt och sist TMP är skitbra mot El gigantes

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.