Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party 7

GameCube
Mario Party 7
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    10 februari 2006
  • Utvecklare
    Hudson
  • Antal ägare
    81
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av ludicolo den 13/05 -06 10:29

Lite information och annat som kan ses som hjälp kommer här!
Upplåsbara karaktärer: Birdo och Dry bones är dom två hemliga karaktärerna som finns i spelet dom kan köpas i Duty-free shop!

Hur olika banor fungerar: Nästan alla banor har olika sätt som du måste fixa stjärnor på här är alla sätt det första är enkelt bara ha 20coins och gå till stjärnan så får du köpa den!
Andra är lite jobbigare där har du stjärnor från början och måste betala coins(10, 20 eller 30 beroende på om det är en vanlig chainchomp eller röd) för att rida på dom köttätande chainchomps och mosa dina motståndare för att stjäla stjärnor!
Tredje är enklare då ska du ta dig upp till toppen av berget och betala coins för en stjärna men pass på varje gång nån köper en stjärna så stiger priset med 10coins!
Fjärde är klurig eftersom det är en massa lådor utspridda över banan, du måste betala för att öppna dem och det är inte alltid det är en stjärna i ibland är det Bob-omber!
Femte är kanske den jobbigaste där du måste betala coins för att köpa upp väderkvarnar med stjärnor i du kan se hur mycket stjärnor kvarnen innehåller genom att titta på kransen framför vilket visar ett antal av stjärnor. Kom ihåg att om nån betalar så mycket som 1coin mer en dig så får den alla stjärnorna i den väderkvarnen!
Sjätte är precis som den första so no surprises here!

Fusket har betyget 4.2 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

mika1234 den 07/04 -07 17:19
lol för röd chainchomp kostar de 10coins

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.