Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team

Game Boy
Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    10 november 2006
  • Utvecklare
    ChunSoft
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Bossguide

Inskickat av Eru den 05/08 -09 00:52

Jag tänker nu ge er lite ”boss pokémon” och hur ni gör för att kunna möta/rekrytera dessa! Alltså ge er tips och kriterierna ni måste uppnå för att få dem.

Den första "riktiga" bossen som kan rekryteras är Zapdos. Zapdos finns i Mt. Thunder Peak Floor 3 och du möter honom första gången när du skall rädda Shiftry. Det är ett obligatoriskt uppdrag. När du väl har klarat av Zapdos återvänder du och fortsätter med räddningar.

För att rekrytera Zapdos behöver du klara Main-story - Besegra Rayquaza. Efter det är han fri att rekrytera, men du behöver en Pokémon i minst level 40.

Boss #2 är Moltres. Han finns på Mt. Blaze Peak F3.
Du möter honom när Gengar sprider lögner om dig och du tvingas fly.
För att rekrytera Moltres krävs det samma saker som för Zapdos - Klara huvudstoryn.

#3 är den sista legendariska fågeln Articuno, du hittar denne i Frosty Forest Summit F5 och han har kraftfulla attacker som Powder Snow. För att rekrytera Articuno behöver du besegra Rayquaza. Mer om det kommer strax.

#4 är Groudon, den pokémon som sägs ha skapat all landmassa. Han finns i Magma Cavern Pit F3. Han är grund-typ så gräs och vatten är väldigt bra emot honom. Du kommer att möta honom när du har uppgraderat din räddningsteamsbas. För att rekrytera honom behöver du ha klarat Rayquaza och ha Friend Arean Volcanic Pit.

#5 är Rayquaza, herren över himmelen. Du skall möta honom i Sky Tower Summit F9 (25F + 9F) där du ska övertala honom att spränga en stjärna som dyker mot världen. Klarar du honom har du klarat huvudstoryn och sen är det fritt fram att utforska alla andra "dungeons". För att rekrytera honom behöver du hitta HM Fly, som finns i Wyvern Hill. Dessutom behöver du hans Friend Area Stratos lookout.

#6 är Kyogre som finns i Stormy Sea på 40:e våningen. Du kan rekrytera honom direkt eller efter ett par gånger om du har Friend Arean Seafloor Cave.

#7,8, 9 och 10 är de tre Regisarna och Mew. När du har gjort några uppdrag kommer grottan Buried Relic låsas upp. Där hittar du på F15 Regirock, F30 Regice, F35 Registeel. När du besegrar var och en kommer de tappa ett item, Rock Part, Ice Part och Steel Part. När du har dessa tre kommer dessa bli Music Box som lockar fram Mew. Du hittar Mew på ett floor från 36-99. Om du har Music Box kan du samla på dig de olika delarna om igen och ha dem i toolboxen, det underlättar för att rekrytera var och en av Regisarna. Även att ha deras Friend Area Ancient Ruins. För Mew behöver du Friend Arean Final Island.

#11 är Latios, du får honom när du köpt Friend Arean Southern Island och skaffat HM Surf i Solar Cave. Då möter du honom i Norhtern Range på den 25:e våningen.

#12 är Entei i Fiery Field våning 30. För att komma dit krävs HM Surf och när du har den ska du gå till Pokémon Square där en Spinda ska ge dig Transparent Feather. DÅ ska du till Xatu i Great Canyon som ger dig tillgång till Fiery Field. Du kan rekrytera honom andra gången du möter honom och framåt om du har Friend Arean Sacred Field.

#13 är Raikou, när du besegrat Entei transformerar han fjädern till Lightning Feather och ger dig tillgång till Lightning Field. PÅ 30:e våningen hittar du Raikou. Du kan rekrytera honom andra gången du möter honom och framt om du har Friend Arean Sacred Field.

#14 är Suicune. När du besegrat Raikou gör han om fjädern till Sunset Wing och ger dig tillgång till North-Wind Field där Suicune hittas på våning 30.
Du kan rekrytera honom andra gången du möter honom och framt om du har Friend Arean Sacred Field.

#15 är Ho-Oh som du möter i Mt. Faraway på våning 50 efter att ha besegrat Suicune. Rekryteras efter andra mötet och framåt om du har Friend Arean Rainbow Peak.

#16 är JIrachi. Du hittar honom i Wish Cave som är 99floor och när du går in i den är du automatiskt i level 1 igen. Du behöver Wish Stone och ha friend arean Mt. Moonview.

#17 är Lugia. För att komma till den 99våningsgrottan Silver Trench behöver du vara vän med alla de tre legendariska fåglarna. Då ska du prata med Alakazam och sen prata med fåglarna så de skapar en sten som tar dig till Silver Trench. Du måste ha Friend Arean Deep Sea Current för att rekrytera honom.

#18 är Deoxys. När du klarat Silver Trench blir du inbjuden till grottan Meteor Cave där Deoxys är. Den är 20våningar och på varje våning är det en skugga av Deoxys som måste besegras för att låsa upp stegen till nästa våning. Han blir din vän utan att ha hans Friend Area.

#19 är Mewtwo. När Blastoise och Charizard kommer hem från att ha mött denna mystiska pokémon låses Western Cave upp, en 99våningar lång grotta med Mewtwo i slutet. För att rekrytera honom krävs Cryptic Cave Friend arean.

Bonus pokémon du får är:
Celebi, Purity Forest 99F måste ha Healing Forest FA.
Gardevoir, får du när du klarat Murky Cave tror jag.
Latias&Latios får du när du räddat Latias i Pitfall Valley.'

Hoppas ni får nytta av detta tips!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

jiraci den 05/08 -09 10:34
så e de typ me all ps. regice är på F25

Eru den 06/08 -09 18:04
Just det ja. Förlåt :)

Haha jag glömmer alltid vilken F Regice är på -.-'

Bowletta den 22/11 -09 17:39
Själv fick jag mewtwo före nästan alla av dessa.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.