Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hamtaro: Ham-Hams Unite!

Game Boy
Hamtaro: Ham-Hams Unite!
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    October 24, 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Banca_Edwiss den 14/09 -05 10:19

Hur man får Heavy rock. Heavy rock behövs om du vill få upp den stora stendörren i skygarden. Bakom stendörren är det en HM-Boutiqe där man kan köpa bl.a Ham-jam låten G-rock

Notera:Det här kan ta lång tid.

Börja gå till hamstern som finns en ruta ner från hamstern som ligger nedgrävd vid rushkanan. Du ser att han gråter över något gå fram till honom och säg Hiff-hiff först sen Koochi-Q och sist Hammo. du kommer nu att få en gurka från hamstern.
Gå till Acorn Shrine och hiff-hiff på "solrosfröet" som du kan finna vid hamstern som har en blomma som lärde dig Koochi-Q. Gå tillbaka till hamstern som gav dig gurkan. Efter att ha gått ett tag kommer insekten har ätit hela gurkan men han stannar hos dig för att han gillar dig. Efter du har lämnat Tricket kommer kommer hamstern att ge dig "This". Gå nu till Skygarden gå till höger där du ser en hamster som gråter vid trädet gå sedan ner till de två hamstrarna Säg Hamha sen Yep-p för att byta "This" mot "That". Efter att ha gjort det går du till Acorn shrine. Gå till Hamstern som håller i en nöt. Honom kan man hitta nära HM-Boutiqen som är högst upp i trädet han står brevid. Prata med honom och byt "That" mot Nöten. Gå tillbaka till Skygarden och prata med den blåa hamstern som gråter han kommer Heavy rock mot nöten. Nöten kommer senare bli stulen när du går därifrån... men du har heavy rock kvar och det går inte att trösta den blåa hamstern om du så gärna ville göra det.

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.