Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFire Emblem: Sacred Stones

Game Boy
Fire Emblem: Sacred Stones
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Nintendo, Intelligent Systems
 • Antal ägare
  48
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 -

Fler fusk

Tips: Kontrollera fiender och ta deras v

Inskickat av brisenx2 den 15/02 -12 18:03

Enemy control glitch gör så att man kan kontrollera fiender. Det gör så att man till exempel kan ta deras vapen och magier.

Det viktigaste är att man inte får göra en counterattack, alltså att man inte får skada de när de skadar dig. Det gör du enkelt genom att göra din gubbe försvarslös eller få en fiende att attackera dig på avstånd.

Fienden måste attackera dig på speciella rutor (där man stannar och attackerar) och de rutorna är:

• Eldrutorna i Kapitel 17.
• Gorgonäggen i kapitel 17 (de måste kläckas först).
• Snagrutorna (fienderna måste stå där den var först och inte på den eftersom den blir en bro).

PS. Om ni lyckas hitta en ny ruta där en fiende kan stå på så kommentera om den är ni snälla. OBS. Fienden måste inte stå på en sådan ruta, men det underlättar väldigt mycket.

När du lyckas med att få en fiende på en sådan ruta, så ska den attackera dig (ha helst inga battle-animationer på för det blir bara jobbigare att tajma) och EFTER din Hp/Exp-bar har försvunnit men INNAN fienden blir grå så ska du stänga av spelet.

När du startar filen igen och om du inte ser fighten igen eller fienderna fortsätter attackerar så ska du kunna kontrollera fienderna. Om de funkar kan du inte röra dina egen trupp.
OBS. Om du vill ha deras vapen/magier måste de kunna nå din mainlord för att ge de till supplyn så att du kan använda de senare.

Om du tar monsternas vapen/magier så ska du veta att bara Mogalls och Gorgons magier kan användas av fler personer än bara Myrrh (även Tethys). Om du ger tex Evil eye till en person som inte använder magier så kan spelet frysas, men bara om battle animationer är på. Om du ger tex Grimson eye till en person som använder magi så fryser inte spelet (även med battle animationer på). Om du ger Stone till en person som använder magier så kan han/hon lära sig mörk magi, fast han/hon inte kan göra det normalt.

Om man gör enemy control glitch och din mainlord står nära ett Gorgonägg så kan du reparera ett vapen. Det gör du genom att ge den ett vapen som du inte bryr dig om den försvinner, och sen vapnet som ska repareras. Sen när den blir en Gorgon ska du göra enemy control glitch igen och sen lägga in vapnet i supplyn (då är den ny).

Det var allt och kommentera om ni undrar något.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

brisenx2 den 15/02 -12 19:36
glömde berätta att ni ska kommentera om ni undrar något

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.