Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Dumma saker ingen bryr sig om

16/07 -12 18:33 niwn

niwn

12277 XP 614 inlägg

Är grymt nöjd och lugn över beskedet att min fars by-pass operation har gått fin fint och att han är på bättringsvägen.
Idag har jag sletit ont med veden för att den ska vara färdig då han väl kan komma hem från sjukan.

Nu ska jag glida iväg till gymmet en sväng sen fara och köpa booze så jag kan förkasta träningen jag ska åstakomma innan, bra va? Tjohejs

Sex, Drugs & Rock N Roll
Other shit will kill my soul

17/07 -12 19:57 Fix_d

Fix_d

7094 XP 1993 inlägg


Dude, skaffa Daxter. Bästa PSP-spelet någonsin.

Coucou

17/07 -12 20:03 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1891 inlägg

Fix_d skrev:


Redan spelat. Hade ett innan som sagt.

17/07 -12 21:16 Fix_d

Fix_d

7094 XP 1993 inlägg

Daxter_SSJ4 skrev:
Fix_d skrev:


Redan spelat. Hade ett innan som sagt.

Ahaaaa. Det kändes rätt för dig helt enkelt.

Coucou

17/07 -12 21:35 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1891 inlägg

Fix_d skrev:


Jag minns faktiskt att jag pratade med en kamrat om hur mycket jag ville ha det spelet innan de släpptes. När det väl kom ut hade jag inte ett PSP och hade inte råd att köpa.

På tal om handhållna spel, nu ska ni få veta vad det bästa handhållna spelet som kommit ut de senaste åren är.
  Jag börjar med att berätta att den är på NDS. DS är en fantastisk plattform med många riktigt bra spel inklusive många i genrer som nu är ovanliga att se på PC eller konsoler såsom äventyr eller JRPG. Antagligen har ni alla spelat de populäraste spelen på DS såsom Phoenix Wright, Advance Wars: Days of Ruin, Tales of Innocence, 999, Hotel Dusk, FF4 etc., men det finns även många andra som jag själv känner är väldigt underuppskattade; Henry Hatsworth, Knights in Nightmare, Bangai-O Spirits, Mystery Dungeon: Shiren, Retro Game Challenge m.m.
  Det spelet jag vill nämna är just ett sådant spel. Det är ett japanexklusivt spel som fick en efterlängtad översättning förra hösten. Spelet blev till mågnas förvåning väldigt populärt i japan och fick inte bara en uppföljare på 3DS utan även specialutgåvor av 3DS dedikerade till spelet. Spelet jag pratar om är Love Plus.
  Du går runt, gör din waifu till din flickvän, klappar henne och umgås. Det är makalöst och perfekt på alla sätt. Helt seriös. Du kan till och med behöva planera saker i realtime så att du behöver skaffa tid för att möta din DSwaifu. Om ni aldrig spelat det, så gå och gör det. Emulera eller köpr ett flashkort. Jag nämnde specialutgåvan av 3DS förut. jag vill så otroligt gärna ha Rinkos, men de kostar 7500 kr. Det är helt löjligt. Och de var inte billigare när de var nya heller.

18/07 -12 12:18 wtfwjd

wtfwjd

4268 XP 1102 inlägg

Flagnar som ett as på axlar och i pannan

Spelade cs för första gången igår, om han skulle välja cs framför mig har jag full förståelse för det.

vill se avsnitt 3 av awkward men det går bara inte?! watchseries.eu kan ta sig. Även om det inte är sajten i sig som suger utan min internetuppkoppling. DWLL241917 brukar vanligtvis lägga upp avsnitten redan dagen efter, men nu har det snart gått en vecka utan någonting. Vill han eller hon dö? Ännu en anledning till att inte vilja bo i sverige. äkta hatkärlek. Väl utomlands blev jag ändå så tacksam över att bo i Sverige, hur bra vi har det med gräddfil, sill och kaviar. Med chips utan varken ketchup eller vinägersmak.
Fast kallt är det. Riktigt äckligt jävla kallt. Och folk är tråkiga och inåtvända. Och spriten är dyrare. Alltså, 80 spänn för en äcklig shot tequila? stick

18/07 -12 23:21 Fix_d

Fix_d

7094 XP 1993 inlägg

Daxter_SSJ4 skrev:
Det här är mina PSPspel för nästa vecka. Något annat jag bör ladda ned?

Patapon, all of them.


Imorgon börjar jag jobba tidigare.

Funderar på att bjuda ut en tjej, för sånt gör man inte längre. Morgondagens horoskop ang. kärlek: Ditt förhållande till en gammal kärlek tycks åter bli som tidigare. En äldre Kräfta tycks ligga bakom förändringen. Vad menas med en äldre kräfta?

Mailade precis min blivande värdfamilj i Frankrike och frågade om jag får ta med mitt PS3. Nördpoäng till mig.

Orolig för att jag kanske blir tvungen att se The Hobbit med franskt tal.

Enligt horoskopsidans kändismatchmaking så passar jag grymt bra med Megan Fox.
Kompatibilitetsanalys för Robin Andreassen och Megan Fox

Det här är en av de bästa kombinationerna. Nian och ettan är mycket målinriktade personer och när de får sträva mot samma mål blir förhållandet mycket starkt. Partnerna lyckas ofta vara varandras bästa vänner samtidigt som de kan behålla passionen i förhållandet och hela tiden finna intellektuella utmaningar i varandra. Dessa förhållanden är ofta de som bara säger "klick", och kärlek vid första ögonkastet är inte ovanligt. Det enda som kan vara negativt med denna kombination, är att parterna tenderar att kapsla in sig och nästan bara umgås med varandra.

Samstämmighet: 100%

Coucou

19/07 -12 10:51 wtfwjd

wtfwjd

4268 XP 1102 inlägg

Jag ska jobba på en festival på lördag. Från klockan 15-01. Undra hur det kommer att gå. Förhoppningsvis bra, men jag vet inte.. är fruktansvärt blyg. Fastäh, vad gör man inte för cashen. Om jag inte är alltför trött ska jag träffa min pojkvän efter det. Jag älskar honom så det gör ont. Hoppas att han vet det.
Det hela började med att han kontaktade mig på facebook. Snygg var han, men jag hade aldrig träffat typen. Därför tvekade jag och en kompis när han bjöd med oss till en hemmafest, och hej vad vi velade fram och tillbaka. Tillslut var jag tvungen att vänligt tacka nej, varpå vi möttes av ett mycket laddat ord. Fittor. Jo men, nice one dude. Tackar mig själv än idag att jag aldrig de-friendade honom.

Vi möttes någon månad senare på en studentskiva. Något berusade. "Öh, det är ju du.. Louise var det va? Skolans snyggaste brud!" Finner det mycket lustigt än idag. "Och fan, ta ut den där" sade han och syftade på min tungpiercing. Förstår inte hur han lyckades charma mig.
Vi återupptog vårt chattande och han bjöd hem mig vid några tillfällen, men jag tackade vänligt nej. Åh nej, inte för att spela svår utan för att jag helt enkelt inte vågade. Så småningom vågade jag helt enkelt inte tacka nej längre, tänk om han skulle tröttna helt?
Begav mig dit, beredd på allt. Blygheten tvingades för en stund åt sidan och jag gjorde mitt yttersta för att inte svamla för mycket. Lyckades väl sisådär. Hur som haver, han slog på en film. Hade dock svårt för att koncentrera mig på filmen. Undersökte hans rum. Till att börja med tyckte jag att det såg ut som ett hotellrum, ganska opersonligt inrett med få prylar framme. Hockeyföremål. Oj oj, bäst att jag inte gör några snedsteg så alla hans hockeypolare får reda på det i omklädningsrummet. Senast jag var över hos någon för att se på film slutade det i katastrof. Den här gången var jag fast beslutsam över att inte upprepa de misstagen.
Vi kunde ligga och se på varandra hur länge som helst. Jag hoppades att han skulle kyssa mig snart.
Det gjorde han. Faktum är att vi gick hela vägen. Förvånades och gladdes samtidigt över att han trots det ville träffa mig igen.
Efter att ha träffats vid ett flertal tillfällen kom det. Han ville ha ett förhållande med mig. Och herre vad jag kände likadant.

Fan vad allt känns bra just nu.

Fast just det, blev underkänd i matte. Helvete.

19/07 -12 23:01 wtfwjd

wtfwjd

4268 XP 1102 inlägg

HJÄLP
HJÄLP

Skulle tanka en låt och gick in på en sajt jag aldrig varit inne på, tror den hette typ housemusic365 eller nåt
Låten fanns på ett album med massa låtar och de verkade alla bra så jag skulle ladda ner hela albumet och tröck på download 'here'
Vidarebefordrades till en sajt jag inte minns namnet på och helt plötsligt kom en popup fram som nämnde nåt om brandväggen slutat fungera och CPUnånting. Man kunde trycka close eller ignore, tröck på close. Sen hel random stod det på hemsidan 'svenska polismyndigheten' din ip har lokerats blabla du måste böta 100 euro för att ha besökt en website innehållande olagligt skit whatever whatever barnpornografi osv. Blev cprädd och sen började allting bara stängas ner och alla ikoner försvann. bara bakgrsbilden och musiken fortsatte meb jag startade aktivitetshanteraren och stängde ner det som kommit upp. Sen började det riktiga kaozet, ett jävla mysko securityprogram hade installerats och påstod att jag hade över 38 maskar, trojaner och you name it! Visste inte vad jag skulle göra , kunde inte starta något alls för allt var infekterat, inte ens aktivitetshanteraren......what to do
Snälla hjälp

vad ska jag göra, vad är det för fel??? :(((((

19/07 -12 23:21 Fix_d

Fix_d

7094 XP 1993 inlägg

Du borde nog inte ha laddat ned från den sidan, tror jag.

Men om du har ett riktigt virusskydd så kanske du borde skanna igenom datorn eller något. :)

Coucou


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar