Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spider-Man 3

Xbox 360
Spider-Man 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 maj 2007
  • Utvecklare
    Activision, Treyarch
  • Antal ägare
    55
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 21/04 -09 16:45

Hej! Här kommer lite coola grejer du kan göra under striden mot Rhino i slutet av spelet.

Lycka till!

1. När Rhino är trött: Så ska du vänta tills Scorpion går fram till Rhino. Rhino greppar tag i Scorpion och en kamp börjar. Gå fram mot dem och tryck (Y) så hjälper du till, och tillsammans med Scorpion gör ni en superattack, genom att trycka snabbt på (A).

2. När Rhino är trött: Så ska du gå fram mot Rhino så att han försöker greppa dig. Tryck på (X) för att undvika och Spider-man kommer sedan automatiskt att klättra upp på Rhinos huvud. Tryck snabbt (Väldigt snabbt, den här är svår) på (A) för att vinna kampen.

3. När Rhino greppar tag i en stång: Ska du gå fram mot honom och locka till dig hans uppmärksammhet (Innan Scorpion gör det!).
Ducka undan när han svingar stången två gånger. Den tredje gången börjar han att snurra runt. Då ska du gå fram mot han (Under Slow-motion) och trycka på (B) i rätt ögonblick så hoppar Spider-man upp på Rhinos huvud. Sen när Rhino kastar iväg stången slungar Spidey den tillbaka mot honom med hjälp av sitt nät! 

4. När Rhino greppar tag i en stång: Ska du först göra som på punkt 3 (Locka till dig Rhino och ducka två gånger) fast istället för att gå fram mot Rhino när han börjar snurra så ska du istället göra motsatsen: Gå bort från Rhino ca: 10 meter. Sätt på Slow-motion och vänta. Efter några sekunder kommer Rhino att kasta iväg stången mot dig! Tryck på (Y) för att undvika och sedan slunga stången tillbaka mot Rhino (som du gjorde med missilerna mot Carlyles helicopter).
OBS: Rhino kan också kasta mot Scorpion istället för dig!

5.  Efter att alla fyra stångar har använts kommer Rhino att börja springa på fyra ben lite då och då.
Vänta tills Rhino är jättenära dig och tryck på (B) i rätt läg för att hoppa upp på Rhinos rygg och styra honom! Lite då och då kommer det att komma upp knappar på skärmen som du ska trycka på (Som i en ”Button Sequence”). Styr Rhino mot en vägg så att hornet fastnar i väggen och Rhino inte kan röra sig. Fritt fram för Spider-man och Scorpion att ge Rhino ordentligt med Stryk!!!

6. När Rhino får slut på liv kommer en (B)-knapp att visas över hans huvud. Gå fram mot Rhino och tryck in (B) för att starta en ”Button Sequence”.

Ordningen på knapparna är: upp, A, ner, X, B, A, B

Rhino Avklarad!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.