Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











N3: Ninety-Nine Nights

Xbox 360
N3: Ninety-Nine Nights
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    2006
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Kuzoki den 29/09 -06 19:33

Klarar man spelet med Inphyy så låser man upp Aspharr och Myifee. Klarar man spelet med Aspharr och Myifee så låser man upp Dwingvatt. Klarar man spelet med Dwingvatt så låser man upp Tyurru och Klarrann. Klarar man spelet med Tyurru och Klarrann så låser man upp Trollet VigkVagk.

När man klarat spelet med Inphyy så låser man upp en hemlig nivå kallad "Another world". Den banan kan bara spelas med Inphyy. (Kan hända att man måste klara spelet med VigkVagk först)

Till Inphyy tycker jag att man ska ha "Klausorus" eller "Amethyst saber" som vapen. Klausorus hittade jag när jag fick S i rank på barnan "Eaurvarria Mountains". Amethyst saber hittade jag i en kista på banan "Ywa Ue Uar Forest" norr om där man börjar banan.

Till Aspharr tycker jag att man ska ha "Bryunak" som vapen. Jag är inte säker om det var A rank eller S rank på banan "Castle of Varrvazzar" för att få den.

Till Myifee tycker jag att man ska ha "The Tempest" som vapen. Jag hittade den på banan "Bastide of Varrgandd".

Till Dwingvatt tycker jag att man ska ha "Nemesis" som vapen. Jag hittade den på banan "Castle of Varrvazzar". Jag fick den när jag dödade några fiender längst till höger på banan.

Till Tyurru tycker jag att man ska ha "Memory Mace" som vapen. Jag Fick den när jag klarade "Pholya Flatlands" med A i rank.

Till Klarrann tycker jag att man ska ha "Sentence" som vapen. Den tror jag att jag fick för att alla invånare överlevde på banan "Bastide of Varrgandd".

Jag upptäckte att när man tar på sig "Divine ring", "Divine armband" och "Divine tiarra" så ökar släppningen på Items med 30% och alla röda Kraftkulor blir blåa! Det är ett "set" som heter "Spirits Gift".

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.