Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kameo: Elements of Power

Xbox 360
Kameo: Elements of Power
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2 december 2005
  • Utvecklare
    Rare
  • Antal ägare
    118
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 06/03 -10 07:47

Hur man vinner över alla bossar.

För att vinna över skuggmonsterna ska man slå till demonerna och sedan springa igenom demonens kropp. Fast de har inga ben då, sedan ska man skjuta kroppen på skuggmonstret tills den dör och åker ner i marken. Sedan kommer man få en av utvecklingarna som är där skuggmonstret åkt ner i marken.

För att vinna över en jättebläckfisk ska man göra sig till Major Ruin och kasta några bomber som liknar pumpor på jätte bläckfisken. Sedan när han är under vattnet då ska man göra sig till "Deep Blue" och sedan ska man åka under vattnet med honom och skjuta med några kanoner som "Deep Blue" har. Längst ut på tentaklarna där finns några stora kulor som man ska skjuta på, sedan när han tar sig upp igen så är det bara att fortsätta med det som står.

För att vinna över ett levande träd ska man göra sig till den första utvecklingen man får sedan ska man slänga någon sak på honom när han skrattar ska man göra sig till den andra utvecklingen man får, "Rober". Då ska man kasta stenarna i hans mun då sätter han i halsen sedan ska man göra sig till den som man var först när man började slåss mot trädet sen är det bara att upprepa.

För att vinna över torn ska man använda mest alla utvecklingar men ens onda syster kommer att ta fram olika monster som hjälper torn

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.